Велосипед Lumar 18' Чорний матовий

6 753 грн
С НДС
Велосипед Lumar 18' Чорний матовий Рама виконана з магнієвого сплаву, що дозволяє суттєво знизити вагу велосипеда в порівнянні зі сталевою рамою, а також забезпечує більше поглинання вібрацій порівняно з рамами з алюмінієвого сплаву. Рама велосипеда лита, за рахунок чого відсутні зварні шви, а разом з подвійним фарбуванням робить велосипед дуже довговічним.
Количество

Велосипед Lumar 18' Чорний матовий

Рама виконана з магнієвого сплаву, що дозволяє суттєво знизити вагу велосипеда в порівнянні зі сталевою рамою, а також забезпечує більше поглинання вібрацій порівняно з рамами з алюмінієвого сплаву.

Рама велосипеда лита, за рахунок чого відсутні зварні шви, а разом з подвійним фарбуванням робить велосипед дуже довговічним.

Проведення гальмівних тросів заховано у рамі велосипеда.

Передні та задні колеса оснащені надійними та чуйними дисковими гальмами, а також покришками високої якості з агресивним протектором для кращого зчеплення коліс із різним дорожнім покриттям.

Магнієві диски з ребрами жорсткості замість звичайних спиць запобігають деформації обода і не обтяжують вас подальшим обслуговуванням.

Велосипед оснащений крилами, які захистять дитину від бруду в мокру погоду, а також регульованими знімними навчальними бічними колесами.

Захист ланцюга забезпечить повну безпеку під час експлуатації велосипеда.

Зручне сідло SUPER SOFT, кермо, ширина якого ретельно продумана, а також зручні для дитячої руки грипси забезпечують комфортну посадку та правильну поставу юного велосипедиста під час їзди.

Всі велосипеди марки LUMAR відрізняються плавним ходом за рахунок ретельно підібраних підшипників.

Велосипед оснащений дзвінком.
Приголомшливий, лаконічний, стильний і в той же час зручний дизайн - запорука приємного проведення Вашої дитини на довгі роки!

Характеристики Велосипед Lumar 18' Чорний матовий Розмір рами
  • 18'
Діаметр коліс
  • 18'
Колір
  • Чорний
Гальма
  • Дисковой
Рік випуску
  • 2021
Вага, кг
  • 9.5
Lumar
p362499291
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.