Підлітковий гірський велосипед для дівчинки Crosser XC 100 Girl 24 Black Pink

9 680 грн
С НДС
Підлітковий гірський велосипед для дівчинки Crosser XC 100 Girl 24 Black Pink Спортивний велосипед 24 дюймів Crosser Girl XC-100 - це якісна та зручна модель, яка гарантує легку та комфортну їзду, велосипед має перемикач швидкостей фірми Shimano. Спортивний велосипед Girl XC-100 має легку, але в той же час дуже міцну раму, розраховану витримувати значні навантаження, ця модель обладнана комфортним ергономічною сидінням, висоту сидіння можна відрегулювати під свій зріст.
Количество

Підлітковий гірський велосипед для дівчинки Crosser XC 100 Girl 24 Black Pink

Спортивний велосипед 24 дюймів Crosser Girl XC-100 - це якісна та зручна модель, яка гарантує легку та комфортну їзду, велосипед має перемикач швидкостей фірми Shimano.

Спортивний велосипед Girl XC-100 має легку, але в той же час дуже міцну раму, розраховану витримувати значні навантаження, ця модель обладнана комфортним ергономічною сидінням, висоту сидіння можна відрегулювати під свій зріст.

Велосипед гірський Crosser Girl XC-100 24 дюймів для дітей та підлітків обладнаний дисковими гальмами, перемикачами швидкостей Shimano. Трещатка Shimano на 7 швидкостей разом з трьома передніми зірками на шатунах дають 21 швидкість і можливість підібрати під себе ідеальний режим їзди, позбавившись зайвого навантаження. Крила на двох колесах захистять одяг велосипедиста від бризок бруду. А прогумовані ручки та платформні педалі запобіжать ковзанню під час руху. Амортизована передня вилка і додаткова підвіска підсідельної трубки пом'якшать їзду нерівною дорогою, що дозволить тривалий час насолоджуватися катанням, не відчуваючи дискомфорту на купинах, ямках і лісових стежках.


Максимальна вага 85 кг
Рік випуску 2020

Характеристики Підлітковий гірський велосипед для дівчинки Crosser XC 100 Girl 24 Black Pink Розмір рами
  • 12'
Клас
  • Гірський
Діаметр коліс
  • 24'
Колір
  • Чорно-рожевий
Матеріал рами
  • Алюміній
Кількість швидкостей
  • 7
Гарантія
  • 6 місяців
Crosser
p299086808
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.