Гірський велосипед Crosser XC 200 Boy 26'

9 680 грн
С НДС
Гірський велосипед Crosser XC 200 Boy 26' Гірський велосипед Crosser XC 200 Boy 26 – це гірський велосипед з високою прохідністю, крутим дизайном та гарним обладнанням. Назва Boy говорить про його приналежність до чоловічої статі, хоча дівчатам ніхто не забороняв ним користуватися.
Количество

Гірський велосипед Crosser XC 200 Boy 26'

Гірський велосипед Crosser XC 200 Boy 26 – це гірський велосипед з високою прохідністю, крутим дизайном та гарним обладнанням. Назва Boy говорить про його приналежність до чоловічої статі, хоча дівчатам ніхто не забороняв ним користуватися. Модель велосипеда Boy розроблена компанією Crosser у 2021 році та має ряд інновацій як у дизайні, так і в характеристиках велосипеда. Це нова модель, призначена для активного використання. Такий велосипед добре почувається як в умовах міста, так і на бездоріжжі. Цей велосипед є парною моделлю з велосипедом CrosserXC 100, яка здебільшого розрахована на жіночу аудиторію.

Рама велосипеда Кроссер Бой 26 виконана зі сплаву алюмінію, вона легка та міцна. Така рама витримає великі навантаження, не зазнає корозії і довго прослужить.

Вилка Кроссер Бій 26 амортизаційна пружинно-еластомірна Mode MD-728 K з 100 мм ходом та локаутом на нозі, що дозволяє перемикати режим амортизатора при пересуванні по місту або шосе та набирати потрібну швидкість. Колеса 26 дюймів на подвійних посилених алюмінієвих ободах, які, крім невеликої ваги, мають і високу міцність. Покришки 26 мають широку шипування і добре зчіплюються з будь-якою агресивною поверхнею.

Трансмісія велосипеда CrosserBoy 26 повністю складається із обладнання відомого японського бренду Shimano. Трещатка Shimano на 7 швидкостей разом з трьома передніми зірками на шатунах дають 21 швидкість і можливість підібрати під себе ідеальний режим їзди, позбавившись зайвого навантаження. Задній перемикач Shimano TOURNEY RD-TY300, передній перемикач Shimano TOURNEY TZ30 та моноблок Shimano ALTUS ST-EF 500, що зустрічається тільки на велосипедах Кроссер даної серії. Гальма дискові механічні Sparkle, забезпечать надійне та своєчасне гальмування.

Crosser Boy 26 – ідеальний вибір для тих, хто шукає простий та практичний велосипед з гарним співвідношенням ціни та якості.

Розрахований на вагу – до 110 кг
Зріст - 151-180см

Характеристики Гірський велосипед Crosser XC 200 Boy 26' Клас
  • Гірський
Діаметр коліс
  • 26'
Колір
  • Чорно-бірюзовий
Матеріал рами
  • Алюміній
Кількість швидкостей
  • 21
Гарантія
  • 6 місяців
Crosser
p299086828
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.