Велосипед Titan Drag 27.5 дюймів 17 алюмінієвий рама МТБ Хардтейл 2022 Сірий

12 614 грн
С НДС
Велосипед Titan Drag 27.5 дюймів 17 алюмінієвий рама МТБ Хардтейл 2022 Сірий Titan Drag 27,5 - доступний велосипед для повсякденного катання по асфальту та бездоріжжю. Він зібраний на легкій рамі, міцних колесах та надійних комплектуючих.
Количество

Велосипед Titan Drag 27.5 дюймів 17 алюмінієвий рама МТБ Хардтейл 2022 Сірий

Titan Drag 27,5 - доступний велосипед для повсякденного катання по асфальту та бездоріжжю. Він зібраний на легкій рамі, міцних колесах та надійних комплектуючих. У такий спосіб він підійде не лише для прогулянок вихідного дня, а й щоденних поїздок на роботу.
Рама велосипеда виготовлена ​​з алюмінієвого сплаву. Він значно легше і жорсткіше стали, завдяки чому знижується вага велосипеда і покращуються його ходові характеристики. На ньому буде легше набирати швидкість та маневрувати. Якісне зварювання та ефективна геометрія рами підвищують її міцність, так що рама може витримати велику вагу. На велосипеді встановлено м'яке сідло, яке дозволить вам здійснювати тривалі прогулянки без незручностей. Його можна легко та швидко регулювати по висоті. Це дуже зручно, якщо велосипед купується для всієї родини.

У комплекті з велосипедом ви також знайдете пластикові крила. Вони захистять одяг від бруду у дощову погоду. Для того, щоб зручно припаркувати велосипед, передбачено підніжку, яка встановлюється на заднє перо. Амортизаційна вилка з функцією блокування ходу допоможе вам зберегти керування та комфорт на бездоріжжі. Вона покращить зчеплення та захистить ваші руки від вібрацій та ударів. Конструкція вилки досить проста і не потребує обслуговування. Колеса діаметром 27,5 – це порівняно новий стандарт, який покращує накат, але при цьому залишається досить компактним. Тому байк не займе занадто багато місця в квартирі. Зібрані колеса на ободах з подвійним профілем, які краще переносять навантаження та стійкіші до утворення вісімок. Покришки шириною 2,1 дюйма забезпечують надійне зчеплення з ґрунтовими дорогами та гарний накат на асфальті. Втулки на ексцентриках дозволяють швидко зняти колеса для зберігання чи транспортування. Перемикання передач на 21 швидкість зібрано на компонентах японського виробника Shimano. Компоненти цього бренду працюють чіткіше та довше, ніж дешевші замінники. Система шатунів працює у парі з картриджною кареткою під квадрат. Остання зібрана на міцній осі та двох промислових підшипниках. Ресурс такого вузла може досягати 10 тис. км. У комплекті з велосипедом ідуть легкі педалі з алюмінієвим корпусом. Дискові механічні гальма продовжуватимуть працювати у мокру та брудну погоду, де одні просто здаються. Їхні переваги - це потужність і проста конструкція. Titan Drag 27,5 - простий та надійний велосипед для щоденних поїздок.

Характеристики Велосипед Titan Drag 27.5 дюймів 17 алюмінієвий рама МТБ Хардтейл 2022 Сірий Розмір рами
  • 17'
Клас
  • Гірський
Діаметр коліс
  • 27.5'
Колір
  • Сірий
Матеріал рами
  • Алюміній
Тип гальм
  • Дискові механічні
Кількість швидкостей
  • 21
Рама
  • Алюминиевый сплав
Каретка
  • Neco 122.5
Кермова колонка
  • Полуинтегрированная Neco
Titan
p348131613
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.