Велосипед 20' DOROZHNIK ONYX СКЛАДНОЙ чорний 2020

11 565 грн
С НДС
Велосипед 20' DOROZHNIK ONYX СКЛАДНОЙ чорний 2020 ОПИС ВЕЛОСИПЕД 20' DOROZHNIK ONYX СКЛАДНИЙ 2020 Велосипед 20' Dorozhnik ONYX (Дорожник Онікс) з 20-ми колесами однозначно завоює свого покупця. Складна модель, яку можна сховати навіть під столом в офісі.
Количество

Велосипед 20' DOROZHNIK ONYX СКЛАДНОЙ чорний 2020

ОПИС ВЕЛОСИПЕД 20' DOROZHNIK ONYX СКЛАДНИЙ 2020

Велосипед 20' Dorozhnik ONYX (Дорожник Онікс) з 20-ми колесами однозначно завоює свого покупця. Складна модель, яку можна сховати навіть під столом в офісі. Чудовий варіант маленького велосипеда для дорослих і дітей. Дорожник Онікс - відмінний вибір для тих, хто хоче купити універсальний байк для всієї родини, адже цей велосипед можна налаштувати під будь-яке зростання - від 8-ми річного підлітка із зростанням від 140 см до дорослого чоловіка з ростом 180 см

РАМА

Модель Онікс має алюмінієву складану раму з спеціальним механізмом складання з блокуванням. Така рама дозволяє зберегти запас міцності для навантаження до 90 кг на велосипед. Полегшена вага допоможе велосипедисту з легкістю перевезти велосипед в громадському транспорті, багажнику автомобіля, поїзді або навіть у літаку.

ТАНСМИССИЯ

Модель випускається в двох модифікаціях:

з класичної 7-ми швидкісною трансмісією

на планетарні втулки

7-МИ ШВИДКІСНИЙ З КЛАСИЧНОЇ ТРАНСМІСІЄЮ

Модифікація семискоростного Дорожник Онікс дозволяє своєму власникові підібрати максимально зручну навантаження на ноги в умовах пересування в містах з горбистою місцевістю. Якщо ви хочете купити велосипед, щоб забратися на будь-яку гірку, 7 швидкостей Оніксу цілком достатньо для цієї мети. Навіть якщо велосипедист не хоче сильно напружуватися і тиснути на педалі з зусиллям.

Ручки перемикання на кермі, задній перемикач, і задні зірки - все від іменитого японського бренду Shimano. Ця компанія, яка існує вже більше 100 років спеціалізується на виробництві трансмісії для велосипедів. Якість, перевірена мільйонами велосипедистів по всьому світу.

3-Х ШВИДКІСНИЙ ВАРІАНТ НА ПЛАНЕТАРНІ ВТУЛКИ

Закрита планетарна втулка - механізм закритого перемикання передач на велосипеді. Така конструкція хоч і дорожче сама по собі, але має ряд безперечних переваг:

пило і волого захист. Конструкція втулки виконана таким чином, що всі механізми перемикання швидкостей заховані усередині. Завдяки цьому трансмісія захищена від бруду та води.

термін служби до 15 років. Захищеність цієї втулки дозволяє їй продовжити термін служби і при цьому працювати з надійністю і чіткістю як при покупці.

зручність перемикання. Планетарна втулка дозволяє велосипедисту перемикати швидкості незалежно від того, стоїть на місці велосипед або знаходиться в русі.

ножний гальмо. В планетарні втулки Дорожник Онікс розміщується гальмо, що дозволяє використовувати велосипед навіть інстинктивно.

У велосипеді Дорожник Онікс використовується втулка компанії Shimano - Nexus 3. Така втулка дуже поширена на моделях такого типу велосипедів. Зручна, надійна, якісна.


Ланцюг KMC Z51 у цього велосипеда покрита спеціальним антикорозійним захистом. Дозволяє зберегти ресурс ланцюга довше. Також така ланцюг має знижену гучність, що однозначно є додатковим бонусом.

ГАЛЬМА

Полегшений вигляд гальм - це ободні типу v-brake. Перевагою таких гальм завжди був і залишається вагу. Звичайно, важливо враховувати і слабкі сторони - налипання бруду між ободом і гальмівною колодкою, але в той же час потрібно пам'ятати для чого створена ця модель. Класичний міський персональний транспорт - ось основне призначення цього велосипеда. А як часто у місті спеціально заїжджаєте в бруд? Задумайтеся, адже вагу і компактність у цьому випадку відіграють більш важливу роль.

КОЛЕСА

Велосипед 20' Dorozhnik ONYX - велосипед з колесами 20 дюймів. такі маленькі колеса дуже зручні для поїздок по вузьких вуличках. Велосипед з такими колесами може легко маневрувати в будь міській пробці.
Двостінні алюмінієві обода витримують з'їзди з бордюрів, їзду по бруківці та інші нерівності на дорозі. Легкі і міцні - такі обода використовуються найчастіше.

Покришки шириною 1,95 дюймів з дорожнім протектором мають відмінне зчеплення з асфальтом. На таких покришках дуже комфортно кататися в парках. Ідеальний прогулянковий велосипед, компактний і зручний - все це Дорожник Онікс.

Хто сказав, що поїздки на роботу не можуть бути захоплюючими? З таким велосипедом ви з легкістю доїдете до роботи без пробок і задушливих маршруток.

В цьому році велосипед випускається в двухцветах: синій або чорний. В комплекті до цього велосипеду йдуть пластикові крила, підніжка, і багажник з вантажопідйомністю до 15 кг.
Гарантія на велосипед 10 років на раму і 18 місяців на обладнання. Надається по всій Україні мережі сервісних центрів.

Компоненти
Тип Складні
Підлогу Універсальний
Розмір рамы12.5'
Вилка сталь, жорстка
Каретка Картридж, XR-A01-1 з пило-вологозахистом
Задній перемикач Shimano TY-21, індексний
Втулка передня сталь, кулькові підшипники 14G 36H
Обода Двостінний, алюмінієвий протиударний обід 14G 36H
ободні Гальма V-brake
Педалі Пластик з алюмінієвою рамкою
Вага (кг)14
Призначення Скрізь
Вага велосипедиста, кг до 90
Рік 2020
Діаметр коліс 20'
Рама Алюмінієва рама складна
Кермо Алюміній, прямий, 560мм
Шатуни сталь, під квадрат, 52Т
Ручки перемикання Shimano SL-RS45 S 7 speed (грипшифты)
Касета/трещітка Shimano MF-TZ500 7sp
Ланцюг KMC Z410 RB Захист від корозії
Втулка задня сталь, кулькові підшипники 14G 36H
Покришки Wanda 20x1,95
Комфортне Сідло, з м'яким наповнювачем
Додатково підніжка (опорна стійка), повнорозмірні брудозахисні крила
Гарантия10 років на раму, 18 міс. на обладнання.
Діє мережа сервісних центрів
Підходить на зріст, см 140-180

Характеристики Велосипед 20' DOROZHNIK ONYX СКЛАДНОЙ чорний 2020 Розмір рами
  • 12.5'
Клас
  • Міський
  • Складаний
Діаметр коліс
  • 20'
Колір
  • Чорний
Матеріал рами
  • Алюміній
Тип гальм
  • Обідні
Кількість швидкостей
  • 7
Рік випуску
  • 2020
Країна-виробник товару
  • Україна
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Dorozhnik
p278149763
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.