Велосипед Bottecchia E-Bike TRK Alu Lady 8S 28'

100 800 грн
С НДС
Велосипед Bottecchia E-Bike TRK Alu Lady 8S 28' Bottecchia представляє свій новий проект ETR 3, новий середній мотор, який оснащує деякі з нових електронних велосипедів BeGreen. ETR 3 - це висококонкурентний і привабливий продукт з високими технічними характеристиками , в тому числі ідеальної інтеграції та геометрії велосипедів останнього покоління з комбінацією нової батареї , вмонтованої в раму.
Количество

Велосипед Bottecchia E-Bike TRK Alu Lady 8S 28'

Bottecchia представляє свій новий проект ETR 3, новий середній мотор, який оснащує деякі з нових електронних велосипедів BeGreen. ETR 3 - це висококонкурентний і привабливий продукт з високими технічними характеристиками , в тому числі ідеальної інтеграції та геометрії велосипедів останнього покоління з комбінацією нової батареї , вмонтованої в раму. Завдяки дослідженню конструкції, проведеним Bottecchia, ETR 3 відмінно підходить для використання як для треккинга, так і для велосипедів MTB, завдяки різному програмного забезпечення, доступного в залежності від методу використання.

двигун

ETR 3 - це центральний двигун, який розвиває потужність 250 Вт і максимальний крутний момент 90 Нм, що робить його двигуном з великою підтримкою і стартовою потужністю. Завдяки технології, розробленої з використанням датчиків потужності, швидкості і частоти обертання педалей, стало можливим налаштовувати різні параметри двигуна, щоб можна було встановити цю систему як на велосипеди TREKKING, так і на велосипеди MTB з відмінними результатами. Спортивний режим для використання в умовах бездоріжжя, що дозволяє без проблем долати самі грубі і важкодоступні траси. Більш м'який і поступовий для використання в місті, допомагаючи велосипедисту в далеких поїздках .

Дисплей і контролер

ЖК-дисплей з підсвічуванням одразу відображає всю важливу інформацію: стан акумулятора, миттєву швидкість, пробіг і рівень допомоги. Ви також можете вибрати середню швидкість, максимальну швидкість, відстань в дорозі, загальна відстань, час у дорозі. Завдяки високій контрастності екран можна без праці читати навіть під прямими сонячними променями. Контролер керма був розроблений, щоб бути компактним, міцним і простим у використанні. За допомогою цього управляються всі функції дисплея, і можна виконувати різні настройки, і, перш за все, вибирати бажаний рівень підтримки.

акумулятор

Акумулятор, яким оснащений цей двигун, ідеально інтегрований в раму, максимально врівноважуючи вага велосипеда і створюючи привабливий і чистий зовнішній вигляд. Батарея складається з літій-іонних елементів Panasonic Sanyo, які виробляють 36 В і 14 Ач для загальної ємності 504 Вт / год, і інтелектуальної системи BMS для збору даних і захисту елементів живлення. Корпус, в якому містяться елементи, має форму, що дозволяє заряджати акумулятор, не знімаючи його з рами.

Характеристики Велосипед Bottecchia E-Bike TRK Alu Lady 8S 28' Розмір рами
  • 48 см
Клас
  • Міський
Матеріал рами
  • Алюміній
Тип гальм
  • Дискові механічні
Кількість швидкостей
  • 8
Додаткові характеристики
  • Электродвигатель -ETR 3 36V 250W, Аккумулятор Sanyo Panasonic integrated battery LI-ION 36V 500Wh, Sannyo - Panasoniс
Вилка
  • Suntour NEX -HLO disk
Гальма
  • Shimano disk 200
Ободи
  • Alu 700 C doppia camera / double wall
Покришки
  • 700X40 E-BIKE / reflective tires
Bottecchia
p323380510
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.