Велосипед SPARK TRACKER 18 (колеса 26', алюмінієва рама - 18')

7 065 грн
С НДС
Велосипед SPARK TRACKER 18 (колеса 26', алюмінієва рама - 18') SPARK TRACKER 26' ал.18' — гірський велосипед, відмінний варіант, щоб без проблем їздити по місту, і по лісових доріжках, і навіть там, де доріг немає зовсім. Чудово підходить для щоденних прогулянкових поїздок і для далеких вилазок на природу.
Количество

Велосипед SPARK TRACKER 18 (колеса 26', алюмінієва рама - 18')

SPARK TRACKER 26' ал.18' — гірський велосипед, відмінний варіант, щоб без проблем їздити по місту, і по лісових доріжках, і навіть там, де доріг немає зовсім. Чудово підходить для щоденних прогулянкових поїздок і для далеких вилазок на природу.

Європейська якість матеріалів і збірки, круті ходові характеристики, чітка керованість в будь-яких умовах, багата комплектація, широка колірна гамма і невисока ціна — все це робить TRACKER 26' ал.18 привабливим для байкерів будь-якого віку і комплекції.

Жорстка і легка алюмінієва рама

В основі конструкції TRACKER 26' ал.18' надійна зварна рама, виконана з алюмінієвого сплаву 6061. Це оптимальний матеріал для велосипедних рам, тому що алюмінієві сплави відносно дешево коштують і володіють досить низькою вагою.

Алюмінієві сплави перевершують сталь по жорсткості, але вони володіють меншою щільністю. Рами з алюмінієвих сплавів робляться з більш товстих труб з великими зварними швами, для досягнення порівнянної зі сталевою рамою міцністю, але при цьому вони все одно виходять легше сталевих.

Гідроформовані труби дозволяють змінювати стандартну трикутну геометрію рами, що забезпечує додаткові ребра жорсткості без нарощування обсягу матеріалу. В результаті поліпшується динаміка велосипеда: розгін відбувається швидше, підйом в гору — ефективніше.

Рама TRACKER не тільки надійна, але і зручна: з нею дуже комфортно в довгих поїздках. На TRACKER 26' .ал18' встановлена рама заввишки 18' — для велосипедистів зростанням понад 160 див. Якщо у вас значний вагу, то це також ваш варіант.

Геометрія рами гірська, але на такій рамі буде комфортно кататися і тривалий час. Міцна, якісна, і в той же час стильний, рама абсолютно не схильна до корозії.

Передня амортизаційна вилка

Передня амортизаційна вилка TRACKER 26' ал.18' набагато краще, ніж жорстка вилка, згладжує всі нерівності дороги. При їзді по бездоріжжю вона дозволяє розвивати більшу швидкість при менших зусиллях велосипедиста.

Оптимальний хід вилки 110 мм велосипеда дає можливість долати великі перешкоди, гасити сильні удари, розвивати велику швидкість на трамплінах, мати зручну посадку при швидкісних спусках.

Пом'якшуючи рух на горбах і поворотах, амортизаційна вилка приймає на себе ті перевантаження і удари, які інакше пішли б на колесо і призвели до його деформації або юзу.

Зручний кермо «ластівка»

Перекладина керма з високоміцної легованої сталі, має ергономічну форму «ластівка». Ширина керма 680 мм, а отже, керувати цим велосипедом легко і зручно на будь-якій швидкості і дорозі.

На кермі розташовані приємні на дотик прогумовані гріпси завдовжки 125 мм з кінцевими заглушками. Поряд з перемикачами — алюмінієві важелі передніх і задніх гальм.

У стандартну комплектацію байка TRACKER 26' 18 ст.' входять прямі 'ріжки', які служать для захисту рук велосипедиста. Вони дозволяють змінювати хват керма для зниження втоми рук в тривалих поїздках.

Для комфортного розміщення велосипедиста, зручної посадки кермо розташований на алюмінієвому винесення 80 мм. Жорсткість його фіксації забезпечує кріплення шістьма болтами.

Колеса з широкими шинами і універсальним протектором

TRACKER 26' ал.18' створений для руху по будь-яких дорогах і по бездоріжжю. Його міцні колеса діаметром 26' мають двохстінний алюмінієвий обід, з'єднаний з втулками набором сталевих спиць.

У поєднанні з широкими пневматичними покришками розміром 26×2,125, в складі яких не менше 30% гуми, отримуємо прекрасні амортизуючі та протиударні властивості.

І при цьому — високу поперечну жорсткість і стійкість до бічних навантажень. Тобто навіть при русі по пересіченій місцевості можна не боятися освіти «вісімок» або «яйця».

Наявність втулки на промислових підшипниках з влагопылезащитой гарантує відмінний накат по асфальту і надійне зчеплення при русі по грунтовій поверхні.

Ефективні дискові гальма

Для надійного керування швидкістю і забезпечення безпеки на обидва колеса байка TRACKER 26' ал.18' встановлені високоефективні дискові гальма з діаметром ротора 160 мм.

Для дискових гальм абсолютно не важливі ні дорожні, ні погодні умови. Вони завжди спрацьовують однаково швидко і надійно, гарантовано зупиняючи велосипед саме там, де це потрібно.

ОСНОВНІ ПАРАМЕТРИ
Модель TRACKER 18
Номер моделі 148448
Розмір коліс 26'
Вага
Розмір рами 18'
Формат поставки В упаковці, зібраний на 80%
Тип велосипеда Гірський / MTB
Кількість швидкостей 21
Рама Алюмінієва
Вилка З амортизацією, хід 100мм
Манетка ліва SAIGUAN KD-76-3SI
Манетка права SAIGUAN KD-76-7SI
Задній перемикач SAIGUAN RD-HG-500A
Передній перемикач SAIGUAN FD-QD-500A
Касета / Тріскачка
Гальма передні Дисковий 160 мм YX-DB01F
Гальма задні Дисковий 160 мм YX-DB01R
Рульова колонка Напівінтегрована, безрезьбовая
Каретка 68х120 мм, картридж
Кермо Сталь, тип - ластівка, 620 мм
Винос МТВ 80 мм алюміній
Гріпси ПВХ 125 мм
Гальмівні ручки Інтегровані в ручки перемикання швидкостей
Тросики Передній — 930мм, задній — 1650мм
Шатуни Сталь, захист від попадання одягу (24х34х42Т, три зірки, чорний, захист 170мм)
Педалі Пластикові платформи з зачепами на промисловому підшипнику, рефлектор
Ланцюг MAYA (1/2х3/32х110L)
Втулка передня SHIFENG SF-A25FQR 3/8'х100х108х14Gх36H
Втулка задня SHIFENG SF-A25R 3/8'135х175х14Gх36Hх21S
Ободи Алюміній 2-х стінні 14G*36H (висота 24,5 мм)
Покришки WANDA 26*2,125 універсальний протектор
Сідло MTB
Підсідельний штир 28,6х300ммх1,2T
Підсідельний затискач Алюміній квік
Крила Немає в комплекті
Підніжка Складана
Дзвінок Немає в комплекті
Світловідбивачі Передній — білий / задній — червоний
Багажник Немає в комплекті

Надійна, легко керована трансмісія

Для того щоб велосипед їхав, райдеру потрібно крутити педалі. Щоб менше втомлюватися і довше кататися, насолоджуючись комфортною їздою, важливо завжди мати можливість вибору самої легкої навантаження.

Трансмісія TRACKER 26' ал.18' забезпечує простий і швидкий вибір з 21 (двадцяти однієї) передачі. Це легко перекриває всі можливі варіанти їзди на байку — від заїзду на крутий гірський підйом до стрімкого руху по гладкому шосе.

Ручки перемикання швидкостей типу манетки зручні і прості у використанні і обслуговуванні. Вони чітко працюють на переключення швидкостей при щоденному прогулянковому катанні по асфальту, так і по бездоріжжю.

Педальний вузол TRACKER 26' ал.18' володіє добре продуманою конструкцією, що забезпечує максимальну зручність і безпеку.

Система шатунів оснащена пластиковим захистом, що виключає попадання частин одягу велосипедиста в ланцюг. Педалі пластикові, полегшені, на підшипниках кочення.

Шатуни обертаються в каретці закритого типу (картриджі) на промислових підшипниках. Даний тип володіє гарним захистом від впливів зовнішнього середовища: бруду, води, іржі, пилу.

Він не потребує в налаштуваннях і технічному обслуговуванні, не є розбірним і не підлягає ремонту, а перекіс підшипників виключений. Завдяки цьому картридж невибагливий в експлуатації.

Розширена оснащення і комплектація

На відміну від багатьох велосипедів, SPARK TRACKER 26' ал.18' володіє прекрасною базовою комплектацією.

• Сідло МТВ встановлено на довгому подседельном штирі з алюмінієвим підсідельним затискач для швидкого регулювання висоти.

• Швидкознімні передні і задні брудозахисні крила спортивної форми виготовлені з міцного чорного пластика.

• Зручна відкидна стоянкова підніжка надійно утримує байк у вертикальному положенні.

• Світловідбивачі на колесах, на кермі і на подседельном штирі роблять JACK 26' добре помітним у темний час доби для автомобілістів.

Тобто вже встановлено і входить в ціну майже все, що необхідно для комфортної та безпечної їзди на велосипеді.

Загалом, вибираючи SPARK TRACKER 26' ал.18', ви отримуєте надійний гірський, але недорогий велосипед, придатний для катання як по бездоріжжю, так і по асфальтованих дорогах.

Без сумніву, TRACKER принесе вам багато радості, прекрасних вражень від поїздок, ну і, звичайно ж, міцного здоров'я.

Характеристики Велосипед SPARK TRACKER 18 (колеса 26', алюмінієва рама - 18') Розмір рами
  • 18'
Клас
  • Гірський
Діаметр коліс
  • 26'
Колір
  • Різнобарвний
Кількість швидкостей
  • 21
Spark
p322853386
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.