Жіночий гірський велосипед Crosser XC 100 Girl 26 Black Pink

9 777 грн
С НДС
Жіночий гірський велосипед Crosser XC 100 Girl 26 Black Pink Crosser XC 100 Girl 26 - хардтейл із класичною жіночою рамою розроблений спеціально для дівчат за чудовою ціною! Головною перевагою даної моделі є її вдала жіноча рама з класичною геометрією типового дамського велосипеда, але з сучасними технологічними рішеннями, що забезпечують високу міцність і довговічність, у той час, як класичне компонування надає високий комфорт, і дозволяє легко залазити на велосипед, що буде приємним.
Количество

Жіночий гірський велосипед Crosser XC 100 Girl 26 Black Pink

Crosser XC 100 Girl 26 - хардтейл із класичною жіночою рамою розроблений спеціально для дівчат за чудовою ціною!

Головною перевагою даної моделі є її вдала жіноча рама з класичною геометрією типового дамського велосипеда, але з сучасними технологічними рішеннями, що забезпечують високу міцність і довговічність, у той час, як класичне компонування надає високий комфорт, і дозволяє легко залазити на велосипед, що буде приємним. дрібницею особливо для тих, хто тільки вчитися їздити.

Модель Кроссер XC 100 26 стане ідеальним рішенням для дівчат, які давно мріяли про справжній гірський велосипед, але намагалися знайти більш жіночий варіант дизайну. Маленька рама дозволить відчути всі переваги великого гірського велосипеда навіть людям невисокого зросту від 150 см і підліткам, а вдале рішення геометрії дозволить з комфортом використати цю модель і тим велосипедистам, зростання яких досягає 180 см. Цей велосипед є універсальним рішенням і для тих людей , які хочуть просто придбати простий і практичний гірський велосипед із сучасним обладнанням від кращого у своїй справі виробника Shimano. Рама даного велосипеда перекриває досить великий діапазон зростання і чудово підійде людям від 150 до 180 см та підліткам. У всьому іншому Crosser XC 100 Girl це той же практичний та надійний гірський велосипед від перевіреного виробника!

Велосипед Crosser XC 100 Girl обладнаний амортизаційною вилкою, яка знизить навантаження на руки і допоможе краще контролювати управління на ділянках з поганою дорогою, а блокування ходу одним легким натисканням важеля зробить вилку жорсткою, що буде дуже доречним на прямих ділянках і ділянках з гарною дорогою зменшити витрати енергії на опір амортизатора.

Crosser XC 100 Girl також укомплектований надійними механічними дисковими гальмами з роторами по 160 мм. Прості та практичні механічні дискові гальма забезпечать велосипед достатнім гальмівним зусиллям і не будуть такими накладними в обслуговуванні, як просунуті, а тим більше гідравлічні моделі. Також перевагою дискових гальм є хороша працездатність у будь-яких погодних умовах.

Трансмісія від Shimano на 21 швидкість, яка встановлена на велосипед Crosser XC 100 Girl, забезпечить достатній діапазон передач практично для будь-якої ситуації! Будь то нерівна дорога або навіть непрохідна ділянка, крутий спуск або підйом, або ви просто втомилися після тривалої поїздки на велосипеді і хочеться якомога легше і спокійніше крутити педалі, в будь-якій ситуації вибір передач у Вас величезний. До того ж ми впевнені, що на такому велосипеді ви не втомлюватиметеся навіть від найтриваліших покатушок!

Характеристики Жіночий гірський велосипед Crosser XC 100 Girl 26 Black Pink Розмір рами
  • 17'
Клас
  • Гірський
  • Жіночий
  • Підлітковий
  • Хардтейл
Діаметр коліс
  • 26'
Колір
  • Чорно-рожевий
Матеріал рами
  • Алюміній
Кількість швидкостей
  • 21
Вага, кг
  • 14.3
Гарантія
  • 6 місяців
Crosser
p299086818
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.