Велосипед 26' Dorozhnik CRYSTAL 2022 червоно-білий

9 271 грн
С НДС
Велосипед 26' Dorozhnik CRYSTAL 2022 червоно-білий ВЕЛОСИПЕД 26' DOROZHNIK CRYSTAL 2022 Велосипед Дорожник Кристал - це бюджетний велосипед, який не претендує на перші місця в гонках, але чудово почувається на улюбленій дачі. Цей простий велосипед можна купити за порівняно невеликі гроші, але при цьому отримати якісний продукт з гарантією 10 років на раму і 18 місяців на обладнання.
Количество

Велосипед 26' Dorozhnik CRYSTAL 2022 червоно-білий

ВЕЛОСИПЕД 26' DOROZHNIK CRYSTAL 2022
Велосипед Дорожник Кристал - це бюджетний велосипед, який не претендує на перші місця в гонках, але чудово почувається на улюбленій дачі. Цей простий велосипед можна купити за порівняно невеликі гроші, але при цьому отримати якісний продукт з гарантією 10 років на раму і 18 місяців на обладнання. Дизайн велосипеда розроблявся так, щоб цей велосипед підходив і жінкам, і чоловікам. Червоно-білий або насичений зелений два варіанти для будь-якого покупця зі зростанням від 155 до 170 см.
Купити велосипед 26' DOROZHNIK CRYSTAL 2022 можна у нашому фірмовому магазині в Харкові, або замовити доставку новою поштою за телефоном 0800508018 у нашому інтернет-магазині .
Рама
Якщо ваша потреба в тому, щоб купити недорогий велосипед, тоді ви не дарма дивитеся на Дорожник Кристал. Цей велосипед надійний, простий і невибагливий. Рама сталева розмір 17 дюймів. Цей велосипед підходить тим, хто хоче пересуватися самостійно, але при цьому не хоче витрачати зайві гроші. Трансмісія Дорожник Кристал обладнаний сталевими шатунами на 36 зубів, ланцюгом від компанії TEC і захистом від влучення одягу. Цей велосипед купити можна для того, щоб використовувати його не тільки в простих сільських умовах, а їздити також і в міських парках. Однією швидкості буде достатньо, щоб пересуватися по рівних укатаних стежках. Гальма br /&gt, З дитинства всі пам'ятають просте у використанні ножне гальмо. Принцип зрозумілий максимально – крутиш педалі вперед їдеш, крутиш назад – зупиняєшся. У велосипеді Дорожник Кристал використовується саме така система. Доповнена вона переднім ручним гальмом, яке керується на кермі. Навіть при різких спусках можна не сумніватися, що ці два варіанти відпрацюють своє навантаження. Велосипед недорогий, але це не означає, що йому приділяли мало уваги в розробці. Дизайн велосипеду лаконічний. Розроблявся для того, щоб якнайбільше українців могли дозволити собі насолоджуватися поїздками. Чи то прогулянки у вихідні з сім'єю, чи поїздки за продуктами на дачі, чи щоденна їзда на роботу - цей велосипед не боїться навантажень. Максимально допустима вага велосипедиста з вантажем до 110 кг. Замовити доставку цього велосипеда можна за телефоном 0800508018, далі цифра 1. Або натискайте 'купити', залиште свій номер і ми зв'яжемося з вами. У нашому магазині ви можете оформити кредит або купити велосипед для оплати частинами. А також замовити доставку з оплатою при отриманні!

Характеристики Велосипед 26' Dorozhnik CRYSTAL 2022 червоно-білий Розмір рами
  • M
Клас
  • Міський
Діаметр коліс
  • 26'
Колір
  • Червоно-білий
Матеріал рами
  • Сталь
Тип гальм
  • Ножний
Кількість швидкостей
  • 1
Каретка
  • Картридж, с пыле-влагозащитой
Додаткові характеристики
  • Амортизация: Без амортизаторов
    Втулка задняя: сталь, шариковые подшипники 14G 36H
Вилка
  • сталь, жесткая
Dorozhnik
p363942117
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.