Шолом велосипедний ABUS YOUN-I ACE L 56-61 Metallic Blue 818219

3 562 грн
С НДС
Шолом велосипедний ABUS YOUN-I ACE L 56-61 Metallic Blue 818219 Велосипедисти, які не шукають спортивного дизайну, зате вимагають глибокої посадки і захисту потилиці, і, звичайно ж, гарної вентиляції - будуть повністю задоволені моделлю ABUS YOUN-I ACE. ABUS YOUN-I ACE спроектований спеціально для щоденного використання, він настільки комфортний, майже не відчувається на голові.
Количество

Шолом велосипедний ABUS YOUN-I ACE L 56-61 Metallic Blue 818219
Велосипедисти, які не шукають спортивного дизайну, зате вимагають глибокої посадки і захисту потилиці, і, звичайно ж, гарної вентиляції - будуть повністю задоволені моделлю ABUS YOUN-I ACE.ABUS YOUN-I ACE спроектований спеціально для щоденного використання, він настільки комфортний, майже не відчувається на голові. Це завдяки глибокій, зручний посадці, закриваючи потилицю. Таку посадку забезпечує використання точної системи регулювання Zoom Evo Adult, обладнаної зручним коліщатком. Регулювання здійснюється за допомогою цілісного внутрішнього обруча з міцного і гнучкого пластику, підлаштовується під індивідуальну анатомію.Модель також традиційні м'які вкладки на внутрішню поверхню шолома, які легко знімаються для прання. Ремінці кріплення і застібка під підборіддя оснащені зручними слайдерами, вони приємні на дотик і ніколи не натирати шкіру. Модель ABUS YOUN-I ACE має прекрасну систему вентиляції. Прохолодне повітря потрапляє під шолом через 5 великих вхідних отворів, проходячи по глибоким вентиляційних каналах, повітря охолоджує голову і виходить через 12 отворів в потиличній частині шолома. Передні отвори захищені від попадання випадкових комах щільною антимоскітною сіткою. В моделі використана прогресивна технологія In-Mold: тверда зовнішня оболонка шолома з'єднана з антишокова шаром EPS з допомогою температури (без клею) - це робить шолом одночасно легким і міцним. Крім того, шолом має великий трикутний червоний LED-ліхтар.
особливості:- Технологія In-Mold,- 17 вентиляційних отворів- Сітка від комах- Вбудований ліхтарик- Система регулювання Zoom Evo Adult- Світловідбивачі елементи Характеристики Шолом велосипедний ABUS YOUN-I ACE L 56-61 Metallic Blue 818219 Вид
  • Дорослий
Колір
  • Синій
Розмір
  • 56 - 61 см
Кількість отворів
  • 17
Матеріал
  • -Наружная часть: 100% Пластик -Внутренняя часть: 100% Пенополистирол
Вага
  • 300 г
Країна-виробник товару
  • Німеччина
Габарити упаковки
  • 31 х 23 х 18 см
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Abus
p269688751
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.