Захисний шолом Helmet T-005 Blue L для катання на роликових ковзанах скейтборді

1 190 грн
С НДС
Захисний шолом Helmet T-005 Blue L для катання на роликових ковзанах скейтборді Шолом Helmet - повноцінна зашита голови при катанні Шолом є важливим аксесуаром для катання як для початківців ролерів, так і для профі. Адже непередбачена небезпечна ситуація може статися незалежно від рівня вашої майстерності.
Количество

Захисний шолом Helmet T-005 Blue L для катання на роликових ковзанах скейтбордіШолом Helmet - повноцінна зашита голови при катанні

Шолом є важливим аксесуаром для катання як для початківців ролерів, так і для профі. Адже непередбачена небезпечна ситуація може статися незалежно від рівня вашої майстерності. Захисний шолом Helmet T-005 відноситься до виробів типу 'казанок', він є ідеальним варіантом для навчання і для катання в різних стилях агресивної та екстремальної їзди на роликах і скейті, оскільки він володіє хорошими ударостійкими властивостями.

Зовнішня оболонка шолома виготовлена з міцного полікарбонату, він добре захищає від проникаючих ударів. Внутрішній шар виконаний зі спіненого полістиролу, який добре амортизує і гасить енергію ударів, захищаючи від травм голови і струс мозку. На корпусі передбачено 11 вентиляційних отворів, що забезпечують комфорт навіть в жарку погоду.

Всередині розташовуються спеціальні вставки з поролону, які забезпечують комфортну посадку шолома на голові. Вони запобігають натирання, тиск і вбирають вологу.

Регулювання обсягу здійснюється за допомогою ролика на потилиці і може змінюватися у діапазоні до 3 див. Лямка для фіксації шолома на підборідді також регулюється. Врахуйте — для максимально якісного захисту виріб повинен щільно сидіти на голові, не з'їжджати і не бовтатися.

З захисним шоломом Helmet T-005 ви можете бути впевнені в надійному захисті і пробувати виконувати будь-які трюки.

Характеристики Захисний шолом Helmet T-005 Blue L для катання на роликових ковзанах скейтборді Вид
  • Дорослий
Колір
  • Синій
Розмір
  • L
Матеріал
  • Поликарбонат + импортные гранулы EPS
Додаткові характеристики
  • Окружность головы: 57-58 см
Країна-виробник товару
  • Китай
Helmet
p331746907
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.