Шолом велосипедний дитячий Bobike Plus / Navy Stars / S 52-56

1 432 грн
С НДС
Шолом велосипедний дитячий Bobike Plus / Navy Stars / S 52-56 Bobike Plus - високоякісний велосипедний шолом для дітей із кумедним дизайном від голландського виробника висококласної продукції в галузі забезпечення дитячої безпеки під час їзди на велосипеді. Продуманий дизайн ідеально поєднується з дитячими вело сидіннями цієї компанії, а також має колірні рішення, які задовольнять уяву будь-якого маленького райдера.
Количество

Шолом велосипедний дитячий Bobike Plus / Navy Stars / S 52-56

Bobike Plus - високоякісний велосипедний шолом для дітей із кумедним дизайном від голландського виробника висококласної продукції в галузі забезпечення дитячої безпеки під час їзди на велосипеді. Продуманий дизайн ідеально поєднується з дитячими вело сидіннями цієї компанії, а також має колірні рішення, які задовольнять уяву будь-якого маленького райдера. Конструкція шолома передбачає посилену задню частину та 11 вентиляційних отворів для ефективного провітрювання в спеку, а спеціальна сітка захищає від потрапляння комах, що літають.

Каска виконана за стандартною схемою виготовлення, вона включає міцну зовнішню оболонку з пластику ABS, який не розколюється при ударах, а просто амортизує, і внутрішню із щільного пінополістиролу, що добре гасить удар при падінні. Тонка система DIAL та термоформовані внутрішні прокладки (додатковий набір у комплекті) підвищують зручність та комфорт. Невелика вага в 200 г позитивно позначається при тривалих поїздках, не викликаючи втоми шиї Вашого малюка.

Для помітності та збільшення безпеки у темний час доби є світловідбивні наклейки. Захист відповідає європейським вимогам ЄС 2016/425 та стандарту безпеки EN 1078.

Характеристики Шолом велосипедний дитячий Bobike Plus / Navy Stars / S 52-56 Колір
  • Синій
Розмір
  • S
Bobike
p350727912
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.