Шолом Ghost Classic ti-gry/ri-red - 53 - 58см

3 406 грн
С НДС
Шолом Ghost> Шолом Ghost> Легкий і комфортний шолом для постійного використання максимально відпрацює цей несподіваний удар. Веселіться на велосипеді з більшою безпекою!
Количество

Шолом Ghost>

Шолом Ghost>

Легкий і комфортний шолом для постійного використання максимально відпрацює цей несподіваний удар. Веселіться на велосипеді з більшою безпекою!

  • Ламінатна конструкція шолома створена за технологією In-Mould. Демпфуюча пінопластова форма – основний елемент, що несе з Hi-EPS, пінопласту підвищеної щільності, зверху заламінована тонким пластиком. Пінопласт пом'якшує та поглинає удар за рахунок руйнування структури, знімає пікове навантаження. Крім безпосереднього захисту, зменшує ефект струсу та навантаження на шийні хребці. Тонкий шар пластику зовні розподіляє удари по поверхні шолома, допомагаючи уникнути передчасного руйнування конструкції.
  • Модель має обтічну форму, яка зменшує аеродинамічний опір і дозволяє розвивати більшу швидкість.
  • 21 вентиляційний отвір підтримують постійну циркуляцію повітря та провітрювання, забезпечуючи комфорт та гарну вентиляцію. Велосипедист захищений від перегріву під час активного руху у спекотний день.
  • Регульована застібка забезпечує зручне та легке кріплення шолома, а також його надійну фіксацію на голові. Для більшого комфорту на ремені підборіддя прикріплена зручна накладка.

Основні характеристики:

  • Вага шолома: 280 грам
  • Розмір М
Ghost
p354506058
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.