Шолом велосипедний дитячий Bobike One Plus / Olive Green / XS (46/53)

1 533 грн
С НДС
Шолом велосипедний дитячий Bobike One Plus / Olive Green / XS (46/53) Bobike One Plus – високоякісний дитячий захисний шолом, який покликаний оберігати голову Вашої дитини під час катання від травм та неприємних наслідків. Шолом має надійний і міцний корпус, що складається з міцної оболонки з вкладишем EPS, які скріплені під високим тиском і температурою, методом упорскування EPS піни всередину оболонки.
Количество

Шолом велосипедний дитячий Bobike One Plus / Olive Green / XS (46/53)

Bobike One Plus – високоякісний дитячий захисний шолом, який покликаний оберігати голову Вашої дитини під час катання від травм та неприємних наслідків.

Шолом має надійний і міцний корпус, що складається з міцної оболонки з вкладишем EPS, які скріплені під високим тиском і температурою, методом упорскування EPS піни всередину оболонки. В результаті, зовнішня частина не дає розколотися корпусу і частково розподіляє енергію удару, а внутрішня амортизує імпульс і розсіює залишкову енергію.

Регулювання розміру проводиться швидко завдяки роликовій системі на потилиці, що підганяє шолом в межах п'яти розмірних значень. М'які підборіддя лямки фіксуються за допомогою триточкового ременя, не натирають і не викликають подразнення шкіри. Ззаду знаходиться світловідбивач, що позбавить Вас від переживань під час їзди у вечірній час.

Велика кількість вентиляційних отворів уберегають від перегріву, а вмонтована в них москітна сітка захищає голову від настирливих комах. Яскравий та стильний дизайн, у поєднанні з можливістю вибрати колір під ваше велокрісло, не залишить даний продукт поза увагою.

Bobike
p353671716
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.