Шолом велосипедний дитячий Bobike GO / Macaron Grey tamanho / XS 46-53

1 405 грн
С НДС
Шолом велосипедний дитячий Bobike GO / Macaron Grey tamanho / XS 46-53 Bobike GO - високоякісний дитячий велосипедний шолом від голландської компанії, що спеціалізується на виробництві та розробці велокреслів та захисного екіпірування із застосуванням висококласних матеріалів та технологій для отримання продукції, що відповідає всім вимогам та нормам безпеки. Шолом стане не тільки надійним захистом голови Вашої дитини, а ще й стильним доповненням велокрісла, адже дизайн виконаний відповідно до сидінь цієї фірми, тому гарантовано навіть поєднання колірних рішень.
Количество

Шолом велосипедний дитячий Bobike GO / Macaron Grey tamanho / XS 46-53

Bobike GO - високоякісний дитячий велосипедний шолом від голландської компанії, що спеціалізується на виробництві та розробці велокреслів та захисного екіпірування із застосуванням висококласних матеріалів та технологій для отримання продукції, що відповідає всім вимогам та нормам безпеки.

Шолом стане не тільки надійним захистом голови Вашої дитини, а ще й стильним доповненням велокрісла, адже дизайн виконаний відповідно до сидінь цієї фірми, тому гарантовано навіть поєднання колірних рішень.

Зовнішня оболонка виготовлена ​​з удароміцного ABS пластику, який характеризується гарною пластичністю, що запобігає розколюванню, адже він широко використовується для виготовлення засобів захисту. Внутрішній матеріал з щільного пінополістиролу ефективно гасить удари при падіннях, запобігаючи ймовірності отримання струсу мозку, а м'які внутрішні вставки забезпечують щільну комфортну посадку на голові. Для кращої вентиляції передбачено дев'ять вентиляційних отворів, вони дозволяють запобігти перегріву у спеку потоком зустрічного повітря. Для захисту від комах є спеціальні москітні сітки.

Система фіксації Easy-Lock дозволяє легко відрегулювати шолом до потрібного розміру та гарантує надійне утримання на голові, а також завдяки їй вікова категорія розширюється від 1 до 6 років. А для додаткової безпеки у темний час доби на шоломі є світловідбивні наклейки.

Характеристики Шолом велосипедний дитячий Bobike GO / Macaron Grey tamanho / XS 46-53 Колір
  • Чорний із сірим
Додаткові характеристики
  • Easy-Lock
Bobike
p350728557
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.