Шолом захисний для катання на роликових ковзанах Helmet T-005 Black S на скейтборді (F_6287-21548)

1 355 грн
С НДС
Шолом захисний для катання на роликових ковзанах Helmet T-005 Black S на скейтборді (F_6287-21548) Захисний шолом Helmet T-005 Black S для катання на роликових ковзанах скейтборді (F_6287-21548)Шолом Helmet - повноцінна зашита голови при катанні Шолом є важливим аксесуаром для катання як для ролерів-початківців, так і для профі. Адже непередбачена небезпечна ситуація може статися незалежно від вашої майстерності.
Количество

Шолом захисний для катання на роликових ковзанах Helmet T-005 Black S на скейтборді (F_6287-21548)Захисний шолом Helmet T-005 Black S для катання на роликових ковзанах скейтборді (F_6287-21548)Шолом Helmet - повноцінна зашита голови при катанні

Шолом є важливим аксесуаром для катання як для ролерів-початківців, так і для профі. Адже непередбачена небезпечна ситуація може статися незалежно від вашої майстерності. Захисний шолом Helmet T-005 відноситься до виробів типу 'котелок', він є ідеальним варіантом для навчання і для катання в різних стилях агресивної та екстремальної їзди на роликах і скейті, так як він має хороші ударостійкі властивості.

Внешняя оболочка шлема изготовлена из прочного поликарбоната, он хорошо защищает от проникающих ударов. Внутренний слой выполнен из вспененного полистирола, который хорошо амортизирует и гасит энергию ударов, защищая от травм головы и сотрясения мозга. На корпусе предусмотрено 11 вентиляционных отверстий, обеспечивающих комфорт даже в жаркую погоду.

Внутри располагаются специальные вставки из поролона, которые обеспечивают комфортную посадку шлема на голове. Они предотвращают натирание, давление и впитывают влагу.

Регулировка объема осуществляется с помощью ролика на затылке и может меняться в диапазоне до 3 см. Лямка для фиксации шлема на подбородке также регулируется. Учтите — для максимально качественной защиты изделие должно плотно сидеть на голове, не съезжать и не болтаться.

Із захисним шоломом Helmet T-005 ви можете бути впевнені у надійному захисті та пробувати виконувати будь-які трюки.

Більше асортименту в нашому каталозі магазину.

Чому варто купувати саме у нас?

Ми не змінюємо ціни, озвучені на сайті у день покупки, навіть якщо вони змінилися у нас на складі.

Величезний асортимент товарів. Кожен знайде те, що йому потрібне!

Надаємо гарантію якості на весь асортимент товарів.

Маємо величезний клієнтський досвід роботи у цій сфері.

Завжди прагнемо надати найкращий сервіс та якість товару для нашого клієнта.

Весь товар перевіряється на шлюб перед відправкою!

Характеристики Шолом захисний для катання на роликових ковзанах Helmet T-005 Black S на скейтборді (F_6287-21548) Тип
  • Звичайний
Вид
  • Дорослий
Категорія
  • Унісекс
Колір
  • Чорний
Розмір
  • 53 - 54 см
Кількість отворів
  • 11
Матеріал
  • Поликарбонат + импортные гранулы EPS
Додаткові характеристики
  • Количество вентиляционных отверстий 11
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна-виробник товару
  • Китай
Helmet
p333452290
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.