Шолом велосипедний ABUS MOVENTOR Quin M 52-57 Polar White 873041

5 938 грн
С НДС
Шолом велосипедний ABUS MOVENTOR Quin M 52-57 Polar White 873041 Шоломи серії ABUS Moventor спроектовані спеціально для любителів агресивного катання і відповідають самим високим вимогам безпеки. Нова модель цієї серії Moventor Quin пропонує додатковий захист велосипедиста на той випадок, якщо прикра пригода все-таки відбудеться.
Количество

Шолом велосипедний ABUS MOVENTOR Quin M 52-57 Polar White 873041

Шоломи серії ABUS Moventor спроектовані спеціально для любителів агресивного катання і відповідають самим високим вимогам безпеки. Нова модель цієї серії Moventor Quin пропонує додатковий захист велосипедиста на той випадок, якщо прикра пригода все-таки відбудеться. Його надає унікальна розумна система безпеки, обладнана революційним Q-сенсором, який вміє розпізнавати небезпечні ситуації: складний алгоритм аналізує такі фактори як силу удару, зміна швидкості, інерційність і імовірність струсу мозку. Якщо сукупність факторів вказує на загрозу, Q-сенсор активує спеціальний додаток на вашому смартфоні, який повідомить про те, що трапилося абонентів зі списку аварійних контактів і надасть інформацію про локації - таким чином ваші близькі зможуть швидше організувати допомогу.


У моделі Moventor Quin використана інноваційна технологія ActiCage (антишоковий шар EPS укріплений спеціальними елементами жорсткості, які роблять шолом особливо міцним) і перевірена часом технологія In-Mold - бесклеевой спосіб з'єднання матеріалів з допомогою температури. Ця комбінація традицій та інновацій гарантують власнику цього шолома оптимальний захист від ударів. Міцне верхнє покриття шолома додатково зміцнює нижній кант, виготовлений з абсорбуючого матеріалу.


Ще одна перевага нової моделі Moventor Quin - це поліпшена система вентиляції, має 7 вхідних і 12 вихідних отворів для повітря. Зручна фіксація на голові реалізована за допомогою системи Zoom Ace, що підганяє шолом під індивідуальну анатомію. Цей аксесуар сумісний з зачіскою «хвіст», а значить підійде дівчатам і хлопцям з довгим волоссям.


Технологія: Quin Так

Технологія зовнішнього шару: Double Shell In-Mold

Структурний каркас: ActiCage

Вентиляція: 12/7

Характеристики Шолом велосипедний ABUS MOVENTOR Quin M 52-57 Polar White 873041 Тип
  • Крос-кантрі
Вид
  • Дорослий
Категорія
  • Унісекс
Колір
  • Білий
Розмір
  • M
Кількість отворів
  • 19
Матеріал
  • -Наружная часть: 100% Пластик Double Shell In-Mold -Внутренняя часть: 100% Пенополистирол
Вага
  • 280 г
Країна-виробник товару
  • Німеччина
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Abus
p316077835
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.