Шолом велосипедний ABUS GAMECHANGER TT L 58-61 Shiny White 878909

15 838 грн
С НДС
Шолом велосипедний ABUS GAMECHANGER TT L 58-61 Shiny White 878909 Шолом ABUS Gamechanger TT – це безкомпромісний варіант захисту велогонщиків усіх стилів. Досконалий шолом для роздільного старту.
Количество

Шолом велосипедний ABUS GAMECHANGER TT L 58-61 Shiny White 878909Шолом ABUS Gamechanger TT – це безкомпромісний варіант захисту велогонщиків усіх стилів. Досконалий шолом для роздільного старту. Якщо ви змагаєтесь на велотреку, на відкритому Трейлі або берете участь у тріатлоні, вам підійде саме ця модель. Її легка вага, аеродинамічна форма та незрівнянна вентиляція заощадять вашу енергію та допоможуть виграти ті секунди, що відрізняють перемогу від поразки.
Основні переваги шолома ABUS Gamechanger TT - це його форма, що забезпечує оптимальне зовнішнє обтікання повітря, та технологія охолодження Forced Air Cooling, яка покращує внутрішнє обтікання та охолодження, спрямовуючи рух повітря всередині шолома навколо голови. Шолом має 5 вхідних та 8 вихідних вентиляційних отворів. Технології In-Mold (безклейовий спосіб з'єднання матеріалів за допомогою температури) та ActiCage (антишоковий шар EPS укріплений спеціальними елементами жорсткості) надають захисному аксесуару максимальної міцності. У той же час, система регулювання Zoom Ace пропонує можливість індивідуального коригування та забезпечує комфортну посадку - разом із зручними та приємними на дотик ремінцями FlowStraps, не тремтітимуть навіть на максимальній швидкості.
Цей шолом сумісний із зачіскою «хвіст», а значить підійде дівчатам та хлопцям з довгим волоссям.
Велоспорт – це командний дух, жертовність та випробування, але також він вимагає пристрасті, відданості та дисципліни. Особливо від Movistar Team - найуспішнішої команди Світового Туру UCI у 2013, 2014, 2015 та 2016 роках. Взаємовигідне партнерство Movistar та ABUS зробило значний внесок у проектування шоломів топ-класу, таких як новий GameChanger. Ми всі працюємо разом, щоб досягти найкращих результатів. ABUS надає Movistar Team переконливе відчуття безпеки.
Технології шолома: Технологія зовнішнього шару - Multi-Shell In-Mold Структурний каркас - ActiCage Вентиляція - FACT (Forced Air Cooling Technology) Ремінці - FlowStraps Система регулювання - Zoom Ace Система фіксації - Півколо Антимоскітна сітка - Ні Захист нижнього канта - Ні Світловідбивачі - Так Швидка застібка Візор - Знімний Характеристики Шолом велосипедний ABUS GAMECHANGER TT L 58-61 Shiny White 878909 Тип
  • Шосейні
Вид
  • Дорослий
Категорія
  • Унісекс
Колір
  • Білий
Розмір
  • L
Матеріал
  • -Наружная часть: 100% Пластик Multi-Shell In-Mold -Внутренняя часть: 100% Пенополистирол ActiCage
Вага
  • 340 г
Країна-виробник товару
  • Німеччина
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Abus
p312105277
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.