Шолом велосипедний ABUS AIRBREAKER L 59-61 Light Grey 868498

9 898 грн
С НДС
Шолом велосипедний ABUS AIRBREAKER L 59-61 Light Grey 868498 ABUS AirBreaker - це шолом, який відповідає найвищим потребам професійних велогонщиків. Під час велогонки потрібно максимально викладатися на кожному етапі: не важливо це крутий підйом на гору, або напружений спринт.
Количество

Шолом велосипедний ABUS AIRBREAKER L 59-61 Light Grey 868498ABUS AirBreaker - це шолом, який відповідає найвищим потребам професійних велогонщиків.
Під час велогонки потрібно максимально викладатися на кожному етапі: не важливо це крутий підйом на гору, або напружений спринт. AirBreaker підтримає вас з першого по останній кілометр. Завдяки інноваційному мультишвидкисному дизайну, AirBreaker забезпечує кращу аеродинаміку і одночасно піклується про ідеальну вентиляцію. Розумний шолом регулює вентиляцію за необхідності: максимальна при повільному темпі на гірських ділянках, і оптимальна при швидкісних спринтах. Ця технологія отримала назву Multi Speed Design і стала головною інновацією шоломів ABUS.
Інші технології, використани в моделі:
Приєднання верхнього шару до EPS основи за допомогою технології In-Mold забезпечує довготривалу експлуатацію без застосування шкідливих матеріалів (клеї тощо).Forced Air Cooling Technology - технологія охолодження, оптимізує обтікання повітря при всіх позиціях голови, тим створюючи ідеальний внутрішній клімат.Найкраща в світі вентиляція представлена 14-ма вентиляційними отворами, сполученими повітряними каналами, які регулює Multi Speed Design.Аеродинамічні ремінці FlowStraps запобігають ефекту тріпотіння.Система регулювання Zoom Ace з коліщатком підлаштовує шолом під індивідуальну анатомію.Інтегрований каркас ActiCage Lite є основою міцності і стабільності конструкції.Розроблений професіоналами для професіоналів, тому забудьте про компроміси! У велоспорті виграє кращий гонщик з кращим спорядженням. AirBreaker - це шолом саме для таких! Підтвердженням цього є чемпіон світу 2018 Алехандро Вальверде, який подолав свою кращу гонку саме в AirBreaker.
особливості:- Сучасний дизайн- Якісні матеріали- Високий рівень безпеки- Вентиляційні отвори- Система регулювання розміру
Характеристики Шолом велосипедний ABUS AIRBREAKER L 59-61 Light Grey 868498 Вид
  • Дорослий
Колір
  • Сірий
Розмір
  • 59-61 см
Кількість отворів
  • 14
Матеріал
  • -Наружная часть: 100% Пластик -Внутренняя часть: 100% Пенополистирол
Вага
  • 220 г
Вага, кг
  • 220
Країна-виробник товару
  • Німеччина
Габарити упаковки
  • 31 х 23 х 18 см
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Abus
p242265901
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.