Велосипедний дитячий шолом ABUS SMILEY 2.0 S 45-50 Cherry Heart 869556

1 384 грн
С НДС
Велосипедний дитячий шолом ABUS SMILEY 2.0 S 45-50 Cherry Heart 869556 Діти потребують нашого захисту в багатьох ситуаціях, особливо коли вони починають опановувати їзду на двох колесах. Тому німецька компанія ABUS відноситься надзвичайно відповідально до проектування і виготовлення дитячих велошлемы.
Количество

Велосипедний дитячий шолом ABUS SMILEY 2.0 S 45-50 Cherry Heart 869556

Діти потребують нашого захисту в багатьох ситуаціях, особливо коли вони починають опановувати їзду на двох колесах. Тому німецька компанія ABUS відноситься надзвичайно відповідально до проектування і виготовлення дитячих велошлемы. З нашими шоломами ви можете бути впевнені, що придбали найкраще для своєї дитини.

ABUS Smiley 2.0 - це велосипедний шолом для зовсім маленьких дітей від одного до трьох років, вже їздять в дитячому сидінні, велоколяске, тренуються на биговели або триколиснику.

З найменшого важливо привчити дітей до головного правила - ніколи не сідати на велосипед без шолома. ABUS Smiley 2.0 - це легкий, комфортний і, звичайно, максимально безпечний шолом для вашої дитини від авторитетного німецького бренду.

Шолом виготовлений за прогресивною технологією In-mold аналогічно професійних дорослих моделей - зовнішня оболонка і абсорбуючий шар EPS з'єднані під температури без використання клею. Динамічна форма шолома включає важливі елементи безпеки: подовжена бічна і потилична частина забезпечують додатковий захист для голови і шиї дитини, вбудований козирок вбереже лоб при падінні. Плоска форма задньої частини дозволяє утримувати в правильному положенні голову дитини під час поїздки в велокресле.

Система фіксації Zoom дозволяє легко підігнати шолом за формою голови з допомогою зручного диска, максимально комфортна підкладка подбає про чутливу дитячу шкіру, зручні ремінці легко регулюються, вісім великих отворів забезпечують достатню вентиляцію. Інтегрована сітка захистить дитину від комах.

Високий рівень пасивної безпеки гарантують світловідбиваючі наклейки, які підвищують видимість в темний час.

Зверніть увагу, що шоломи ABUS, як і вся продукція німецького бренду, виготовлена з екологічно чистих і безпечних матеріалів, у відповідності з самими строгими нормами ЄС. Ви можете бути спокійні за здоров'я своєї дитини.

Особливості:

- Технологія In-Mold

- 8 вентиляційних отворів

- світловідбиваючі наклейки

- система фіксації Zoom

- сітка від комах

Характеристики Велосипедний дитячий шолом ABUS SMILEY 2.0 S 45-50 Cherry Heart 869556 Вид
  • Дитячий
Колір
  • Червоний
Розмір
  • 45 - 50 см
Кількість отворів
  • 8
Матеріал
  • -Наружная часть: 100% Пластик -Внутренняя часть: 100% Пенополистирол
Вага
  • 225 г
Вага, кг
  • 225
Країна-виробник товару
  • Німеччина
Габарити упаковки
  • 31 х 23 х 18 см
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Abus
p221052829
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.