Велосипедні рукавички West Biking 0211190 M Blue велоперчатки без пальців спортивні безпалі (OR.M_14760)

549 грн
С НДС
Велосипедні рукавички West Biking 0211190 M Blue велоперчатки без пальців спортивні безпалі (OR.M_14760) Велосипедні рукавички West Biking 0211190 M Blue велоперчатки без пальців спортивні безпалі (OR.M_14760) ВАШ ЗАХИСТ: Рукавички West Biking нового покоління, анатомічної форми мають зверху приємний на дотик еластичний матеріал, а з боку долоні перфоровані вставки для оптимальної вентиляції та комфорту. Вшиті м'які подушечки, щоб уникнути натирання мозолів і погашення вібрації їзді велосипедом по пересіченій місцевості.
Количество

Велосипедні рукавички West Biking 0211190 M Blue велоперчатки без пальців спортивні безпалі (OR.M_14760)Велосипедні рукавички West Biking 0211190 M Blue велоперчатки без пальців спортивні безпалі (OR.M_14760)

ВАШ ЗАХИСТ:

Рукавички West Biking нового покоління, анатомічної форми мають зверху приємний на дотик еластичний матеріал, а з боку долоні перфоровані вставки для оптимальної вентиляції та комфорту. Вшиті м'які подушечки, щоб уникнути натирання мозолів і погашення вібрації їзді велосипедом по пересіченій місцевості. Спеціальні ремінці на липучках для кращої фіксації на руці, лямка біля основи з логотипом West Biking для того, щоб було легше одягнути на руку. , що запобігає будь-якому ковзанню, вони убезпечать вас, ваші руки не зісковзнуть під час пересування навіть в екстремальних умовах, ваші руки не втомляться при тривалій подорожі.
ДИЗАЙН:

Безпалий дизайн — це натяк на використання в літній період, а м'яка спеціальна тканина, що швидко вбирає, не дасть вашим долоням спітніти, і забезпечить сухість і комфорт в спекотну погоду. Також дає перевагу використання, при торканні сенсора телефону, навігатора, смарт-годин, робити покупки не знімаючи їх. Підійдуть для всіх людей, незалежно якої ви статі та віку, від підлітків до літнього. місцевості, у місті чи на спеціалізованих майданчиках, також будуть корисні для катання на гіроскутерах, скейтбордах, роликах. Ви завжди будете надійно захищені!


Назва Од.вим. Значення
ВиробникWest biking
Країна виробникКитай
КатегоріїУнісекс
КолірБлакитний
РозмірM
МатеріалКомбінований
Регульована застібка на зап'ястяТак
Тип захистуМ'яка
ТипВідкриті
СтанНове
Гарантійний термін (міс)1
Ширина долоні, см7.5-8.5
Доставка/ОплатаПісляплати/Оплата на карту
Країна реєстрації брендуКитай
Країна-виробник товаруКитай
ПальціКороткі
СезонЛітні
Товар проходе контрольну перевірку якості! Характеристики Велосипедні рукавички West Biking 0211190 M Blue велоперчатки без пальців спортивні безпалі (OR.M_14760) Розмір
  • M
Пальці
  • Короткі
Колір
  • Blue
Матеріал
  • Комбінований
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Китай
West Biking
p371084664
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.