Рукавички велосипедні спортивні West Biking 0211189 L Blue з короткими пальцями (OR.M_40431)

301 грн
С НДС
Рукавички велосипедні спортивні West Biking 0211189 L Blue з короткими пальцями (OR.M_40431) Рукавички велосипедні спортивні West Biking 0211189 L Blue з короткими пальцями (OR.M_40431) Велосипедні рукавички West Biking - максимальна зручність для велосипедиста Часто, купуючи велосипед, мало хто замислюється про якісне велоекіпірування. Адже вона важлива не менше, ніж хороші комплектуючі в мотоциклі.
Количество

Рукавички велосипедні спортивні West Biking 0211189 L Blue з короткими пальцями (OR.M_40431)Рукавички велосипедні спортивні West Biking 0211189 L Blue з короткими пальцями (OR.M_40431) Велосипедні рукавички West Biking - максимальна зручність для велосипедиста

Часто, купуючи велосипед, мало хто замислюється про якісне велоекіпірування. Адже вона важлива не менше, ніж хороші комплектуючі в мотоциклі. Адже від її наявності та якості безпосередньо залежить комфорт під час поїздки та її безпека. Однією з важливих частин велоекіпірування є велоперчатки. Вони потрібні, щоб:

  • захищати від тертя,
  • пом'якшувати удари,
  • захищати шкіру від садна,
  • здійснювати терморегуляцію .

Велосипедні рукавички West Biking — це легкий літній варіант. Вони мають короткі пальці та зони з вентильованою тканиною, не сковують рухів і дуже комфортні. Виріб виконаний з нейлону, який еластичний і добре відводить вологу. На долонях є спеціальні м'які зони, що запобігають тертю та тиску на руки. Також внутрішня сторона рукавичок виконана з ковзної тканини, що забезпечує краще зчеплення з кермом. Всі матеріали зносостійкі та стійкі до активної експлуатації та багаторазових прань. За допомогою липучки можна підігнати розмір під своє зап'ястя.

Рукавички мають стильний дизайн завдяки комбінації трьох кольорів. Виконані у стриманій та базовій гамі кольорів.

З велоперчатками West Biking ви почуватиметеся максимально комфортно, катаючись у місті, парку або по пересіченій місцевості.


Назва Од.вим. Значення
ВиробникWest biking
Країна виробникКитай
КатегоріїУнісекс
КолірСиній
РозмірL
Регульована застібка на зап'ястяТак
Тип захистуМ'яка
ТипВідкриті
СтанНове
Гарантія, міс1
МатеріалНейлон
Розміри14.5*10 см
ОсобливостіВерх рукавички має дихаючу поверхню для відведення вологи
Світловідбивні елементиНі
Гелеві вставкиНі
Липкі вставки на долоніЄ
Особливості моделіНа долоні є вентиляція
Доставка/ОплатаПісляплати/Оплата на карту
Країна реєстрації брендуКитай
Країна-виробник товаруКитай
ПальціКороткі
СезонЛітні
Товар проходе контрольну перевірку якості! Характеристики Рукавички велосипедні спортивні West Biking 0211189 L Blue з короткими пальцями (OR.M_40431) Розмір
  • L
Пальці
  • Короткі
Колір
  • Blue
Матеріал
  • Нейлон
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Китай
West Biking
p371083929
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.