Велосипедні рукавички West Biking 0211191 L Blue із закритими пальцями спортивні велоперчатки (OR.M_14768)

644 грн
С НДС
Велосипедні рукавички West Biking 0211191 L Blue із закритими пальцями спортивні велоперчатки (OR.M_14768) Велосипедні рукавички West Biking 0211191 L Blue із закритими пальцями спортивні велоперчатки (OR.M_14768) БЕЗПЕКА : Спортивні рукавички West Biking виготовлені з щільної, стиснутої мікрофібри з силіконовими вставками. Дихаючий матеріал не дасть рукам спітніти, швидко сохне навіть у спекотні дні, але при цьому вітрозахисний та теплий.
Количество

Велосипедні рукавички West Biking 0211191 L Blue із закритими пальцями спортивні велоперчатки (OR.M_14768)Велосипедні рукавички West Biking 0211191 L Blue із закритими пальцями спортивні велоперчатки (OR.M_14768)

БЕЗПЕКА:
Спортивні рукавички West Biking виготовлені з щільної, стиснутої мікрофібри з силіконовими вставками. Дихаючий матеріал не дасть рукам спітніти, швидко сохне навіть у спекотні дні, але при цьому вітрозахисний та теплий. Амортизаційні властивості, не дадуть змоги пошкодити ваші долоні при екстремальній їзді на велосипеді, а також запобіжать від натирання мозолів.
ФУНКЦІЙНІСТЬ:
Спеціальне покриття на великому і вказівному пальці, дозволить вільно керувати сенсорним екраном телефону, не знімаючи їх, також сумісні з планшетом та смарт-годинником. Особливо дана функція буде корисна в зимові місяці, розблоковуючи екран або написавши повідомлення, ваші руки завжди залишаться в теплі. на зап'ястях комфортно зафіксують рукавички за допомогою спеціальних, міцних липучок, з їх допомогою легко одягати та знімати. Гелієві накладки — це не тільки декоративний елемент, стійкий до ковзання, вони забезпечують чіпку хватку, ваші руки не втомляться при тривалому велокруїзі. Еластична лямка з логотипом допоможе вам підтягнути рукавички до зручної посадки. і не тільки для велосипедного спорту, а й для підняття ваги у фітнес залі, скелелазіння, походів, верхового та лижного катання, риболовлі тощо.


Назва Од.вим. Значення
ВиробникWest biking
Країна виробникКитай
КатегоріїУнісекс
КолірБлакитний
РозмірL
МатеріалКомбінований
Регульована застібка на зап'ястяТак
Тип захистуМ'яка
ТипЗакриті
СтанНове
Гарантійний термін (міс)1
Охоплення долоні, см21-23
Доставка/ОплатаПісляплати/Оплата на карту
Країна реєстрації брендуКитай
Країна-виробник товаруКитай
ПальціКороткі
СезонЛітні
Товар проходе контрольну перевірку якості! Характеристики Велосипедні рукавички West Biking 0211191 L Blue із закритими пальцями спортивні велоперчатки (OR.M_14768) Розмір
  • L
Пальці
  • Короткі
Колір
  • Blue
Матеріал
  • Комбінований
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Китай
West Biking
p371081724
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.