Велоперчатки літні унісекс Finisseur Logo чорно-зелені L

765 грн
С НДС
Велоперчатки літні унісекс Finisseur Logo чорно-зелені L Велоперчатки літні унісекс Finisseur Logo чорно-зелені L Рукавички Finisseur Gradient мають анатомічну форму, з гелевими вставками на долоні для більшого комфорту та силіконовим покриттям у місцях захоплення. Рукавички Finisseur ідеально підходять за розміром та дуже зручні.
Количество

Велоперчатки літні унісекс Finisseur Logo чорно-зелені L

Велоперчатки літні унісекс Finisseur Logo чорно-зелені L

Рукавички Finisseur Gradient мають анатомічну форму, з гелевими вставками на долоні для більшого комфорту та силіконовим покриттям у місцях захоплення. Рукавички Finisseur ідеально підходять за розміром та дуже зручні. Крім того, вони оптимізують зчеплення завдяки гелевим вставкам, розміщеним у зонах тиску.

Матеріали: 80% поліестер, 20% еластан

Колір: чорно-зелені

Розмір: L
Розмірна сітка: L – обхват долоні 22,2-24,1 см

= = =

Про бренд

Finisseur – молодий бренд, заснований в Іспанії у 2019 році. Він спеціалізується на високоякісних матеріалах за доступною ціною у сучасному мінімалістському стилі. Натхнення для назви прийшло з гонки, де бренд відкриває для себе інноваційні якісні матеріали. Продукція розроблена в Італії та вироблена в Європі досвідченими компаніями у цьому секторі та з високоякісних матеріалів.

Finisseur є провідним брендом у своїй ціновій групі і одним спритним рухом вривається у спринт, відривається від пелотону та виграє гонку. Вона діє якраз у потрібний момент, вичавлюючи кожен останній зітхання. Ось що означає приказка «ніколи не оглядайся назад», повідомлення, яке бренд хоче передати разом із порадою, яку отримує кожен «фінісер», йдіть прямо до фінішу, не озираючись назад.

Характеристики Велоперчатки літні унісекс Finisseur Logo чорно-зелені L Розмір
  • L
Категорія
  • Унісекс
Пальці
  • Короткі
Колір
  • Black-Green
Матеріал
  • 80% поліестер, 20% еластан
Країна-виробник товару
  • Туніс
Країна реєстрації бренду
  • Іспанія
Гарантія
  • 14 днів
Finisseur
p378051624
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.