Велосипедні рукавички West Biking 0211190 XL Blue велоперчатки без пальців спортивні безпалі

520 грн
С НДС
Велосипедні рукавички West Biking 0211190 XL Blue велоперчатки без пальців спортивні безпалі ВАШ ЗАХИСТ: Рукавички West Biking нового покоління, анатомічної форми мають приємний на дотик еластичний матеріал, а з боку долоні перфоровані вставки для оптимальної вентиляції та комфорту. Вшиті м'які подушечки, щоб уникнути натирання мозолів і погашення вібрації їзді велосипедом по пересіченій місцевості.
Количество

Велосипедні рукавички West Biking 0211190 XL Blue велоперчатки без пальців спортивні безпалі

ВАШ ЗАХИСТ:

Рукавички West Biking нового покоління, анатомічної форми мають приємний на дотик еластичний матеріал, а з боку долоні перфоровані вставки для оптимальної вентиляції та комфорту. Вшиті м'які подушечки, щоб уникнути натирання мозолів і погашення вібрації їзді велосипедом по пересіченій місцевості. Спеціальні ремінці на липучках для кращої фіксації на руці, лямка біля основи з логотипом West Biking для того, щоб було легко одягнути на руку.
ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ:

Гелеві вставки на тильній стороні мають чудове зчеплення з поверхнею, що запобігає будь-якому ковзанню, вони убезпечать вас, ваші руки не зісковзнуть під час пересування навіть у екстремальних умовах, ваші руки не втомляться при тривалій подорожі.
ДИЗАЙН:

Безпалий дизайн - це натяк на використання в літній період, а м'яка спеціальна тканина, що швидко вбирає, не дасть вашим долоням спітніти, і забезпечить сухість і комфорт в спекотну погоду. Також дає перевагу використання, при торканні сенсора телефону, навігатора, смарт-годин, робити покупки не знімаючи їх. Підійдуть для всіх людей, незалежно від якої статі та віку, від підлітків до літнього.


Застосовуються абсолютно до всіх видів велосипедів та двоколісного транспорту, незалежно, де ви пересуваєтеся: трасою або гірською місцевістю, в місті або на спеціалізованих майданчиках, також будуть корисні для катання на гіроскутерах, скейтбордах, роликах . Ви завжди будете надійно захищені!

Характеристики Велосипедні рукавички West Biking 0211190 XL Blue велоперчатки без пальців спортивні безпалі Розмір
  • XL
Категорія
  • Унісекс
Колір
  • Light Blue
Матеріал
  • Комбінований
Країна-виробник товару
  • Китай
Гарантія
  • 14 днів
West Biking
p377103156
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.