Велосипедні рукавички MERIDA без пальців з подушечками спортивні вело (590708606) Синій L

396 грн
С НДС
Велосипедні рукавички MERIDA без пальців з подушечками спортивні вело (590708606) Синій L Велосипедні рукавички MERIDA без пальців з подушечками спортивні вело (590708606) Синій Рукавички MERIDA – це високоякісні рукавички для велосипедистів, які створені для забезпечення комфорту та захисту під час катання на велосипеді. Вони виготовлені з міцних та дихаючих матеріалів, які забезпечують відмінну вентиляцію та запобігають пітливості.
Количество

Велосипедні рукавички MERIDA без пальців з подушечками спортивні вело (590708606) Синій L

Велосипедні рукавички MERIDA без пальців з подушечками спортивні вело (590708606) Синій

Рукавички MERIDA – це високоякісні рукавички для велосипедистів, які створені для забезпечення комфорту та захисту під час катання на велосипеді. Вони виготовлені з міцних та дихаючих матеріалів, які забезпечують відмінну вентиляцію та запобігають пітливості.

Рукавички MERIDA мають анатомічний дизайн, який забезпечує ідеальну посадку на руку та відмінний контроль над кермом. Подушечки на долоні та м'які вставки забезпечують зручність та додатковий захист при ударах та вібраціях. Крім того, рукавички мають липучки для регулювання посадки на руці, що дозволяє отримати найбільш зручну та надійну посадку.

Рукавички MERIDA призначені для використання як на тривалих прогулянках на велосипеді, так і на тренуваннях та змаганнях. Вони доступні в різних розмірах та кольорах, щоб задовольнити потреби різних велосипедистів. Якщо ви шукаєте надійні та зручні рукавички для велосипеда, то рукавички MERIDA стануть чудовим вибором.

Зручні зйомники на пальцях, дихаючий матеріал-сіточка зверху, подушечки-вставки на долонях запобігають травмам і ковзанню, внутрішня частина приємний на дотик шкірзам (як шкіра) нековзна.

Універсальні рукавички з обрізаними пальцями мають малу вагу і чудово сидять на руці. Представляючи унікальну технологію, рукавички ергономічно спроектовані, науково протестовані та забезпечують зменшення оніміння рук за рахунок кращої циркуляції крові та розподілу тиску рівномірно по контактній зоні кисті руки. Захищають чутливі нерви та артерії на центральній частині руки.

Подушечки-вставки утворюють однорідну поверхню по всій долоні. Мінімальна краплеподібна форма для кращого відчуття керма. Спеціальна м'яка гума досить м'яка та міцна. Міцна, зносостійка верхня частина із сітки досить м'яка і добре дихає.

Розмір:

S: 6см - 7см

М: 7см-8см

L: 8 см - 9.5 см

XL: 9.5 см – 10.5 см

Вага 47г.

Характеристики Велосипедні рукавички MERIDA без пальців з подушечками спортивні вело (590708606) Синій L Розмір
  • L
Категорія
  • Унісекс
Пальці
  • Короткі
Сезон
  • Літні
Колір
  • Blue
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 14 днів
Merida
p376933350
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.