Велосипедні рукавички West Biking 0211191 XL Blue із закритими пальцями спортивні із сенсорним відгуком

725 грн
С НДС
Велосипедні рукавички West Biking 0211191 XL Blue із закритими пальцями спортивні із сенсорним відгуком БЕЗПЕКА : Спортивні рукавички West Biking виготовлені із щільної, стиснутої мікрофібри із силіконовими вставками. Дихаючий матеріал не дасть рукам спітніти, швидко сохне навіть у спекотні дні, але при цьому вітрозахисний та теплий.
Количество

Велосипедні рукавички West Biking 0211191 XL Blue із закритими пальцями спортивні із сенсорним відгуком

БЕЗПЕКА :
Спортивні рукавички West Biking виготовлені із щільної, стиснутої мікрофібри із силіконовими вставками. Дихаючий матеріал не дасть рукам спітніти, швидко сохне навіть у спекотні дні, але при цьому вітрозахисний та теплий. Амортизаційні властивості не дадуть змоги пошкодити ваші долоні при екстремальній їзді на велосипеді, а також запобіжать від натирання мозолів.
ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ :
Спеціальне покриття на великому та вказівному пальці, дозволить вільно керувати сенсорним екраном телефону, не знімаючи їх, також сумісні з планшетом та смарт-годинником. Особливо дана функція буде корисною в зимові місяці, розблокуючи екран або написавши повідомлення, ваші руки завжди залишаться в теплі.
ДИЗАЙН І ЕФЕКТИВНІСТЬ:
Надійні кріплення на зап'ястях комфортно зафіксують рукавички за допомогою спеціальних, міцних липучок, з їх допомогою легко одягати та знімати. Гелієві накладки - це не тільки декоративний елемент, стійкі до ковзання, вони забезпечують чіпку хватку, ваші руки не втомляться при тривалому велокруїзі. Еластична лямка з логотипом допоможе вам підтягти рукавички до зручної посадки.
БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ І ПЕРЕВАГИ :
Підходить для чоловіків і жінок, для різних занять, і не тільки для велосипедного спорту, а і для підняття тягарів у фітнес залі, скелелазіння, походів, верхового та лижного катання, риболовлі і т.д.

Характеристики Велосипедні рукавички West Biking 0211191 XL Blue із закритими пальцями спортивні із сенсорним відгуком Розмір
  • XL
Колір
  • Blue
Матеріал
  • Комбінований
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 1 місяць
West Biking
p375850071
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.