Рукавички Green Cycle Punch з закритими пальцями М чорно-червоні

575 грн
С НДС
Рукавички Green Cycle Punch з закритими пальцями М чорно-червоні Велосипедні рукавички - необхідний аксесуар для будь-якого велосипедиста, адже вони не тільки виконують захисні функції, але і забезпечують надійний хват. Літні рукавички з закритими пальцями запобігають натирання мозолів, захищають кисті рук при падінні.
Количество

Рукавички Green Cycle Punch з закритими пальцями М чорно-червоні

Велосипедні рукавички - необхідний аксесуар для будь-якого велосипедиста, адже вони не тільки виконують захисні функції, але і забезпечують надійний хват.

Літні рукавички з закритими пальцями запобігають натирання мозолів, захищають кисті рук при падінні. Виконано з легких і дихаючих матеріалів, які мають гарну повітропроникністю і відмінно відводять вологу.

Підійдуть як для спокійного катання по пересіченій місцевості в прохолодну погоду, так і для екстремальних стилів їзди. Міцний і чіпкий матеріал на долоні служить для впевненого хвата і максимального контролю над велосипедом. Передбачена спеціальна вставка на великому пальці для витирання поту. На вказівному пальці розміщена вставка для управління сенсорними екранами. Надійну фіксацію рукавички на руці забезпечує застібка-липучка на зап'ясті.

Характеристики Рукавички Green Cycle Punch з закритими пальцями М чорно-червоні Розмір
  • L
Пальці
  • Довгі
Колір
  • Black-Red
Додаткові характеристики
  • Летние перчатки с закрытыми пальцами предотвращают натирание мозолей, защищают кисти рук при падении.
Країна-виробник товару
  • Малайзія
Green Cycle
p277255638
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.