Рукавички Велосипедні Knthlaood 527192796 Синій

143 грн
С НДС
Рукавички Велосипедні Knthlaood 527192796 Синій Рукавички вело спорт Knightlaood дорослі/дитячі для спорту/фітнесу Дорослі 14x11 см до ширини долоні 11 див. Якісні рукавички для велоспорту захищають руки від фізичних ушкоджень, перш за все, і в деякій мірі - від холоду В даних рукавичках дві верхні фаланги залишаються відкритими для максимізації тактильних відчуттів при їзді або підйомі тягарів.
Количество

Рукавички Велосипедні Knthlaood 527192796 Синій

Рукавички вело спорт Knightlaood дорослі/дитячі для спорту/фітнесу

Дорослі 14x11 см до ширини долоні 11 див.


Якісні рукавички для велоспорту захищають руки від фізичних ушкоджень, перш за все, і в деякій мірі - від холоду В даних рукавичках дві верхні фаланги залишаються відкритими для максимізації тактильних відчуттів при їзді або підйомі тягарів. Рукавички орієнтовані на помірно прохолодні погодні умови.
Рукавички спортивні Knightlaood дорослі/дитячі для спорту/фітнесу
Добротні матеріали використані при виробництві рукавичок, прийнятна ціна і лаконічна функціональність виробу - дані рукавички живе втілення концепції 'дешево і сердито'.
Закриті ділянки шкіри в прохолодне час - запорука комфортного катання, що дозволяє насолоджуватися процесом, а не змушує прискорювати темп щоб скоріше дістатися до пункту призначення.
Характеристики:
- Матеріал: добре вентильована сітчаста тканина, укріплена в районі контакту з кермом + м'яка підкладка, покликана пом'якшувати струс на дорозі.
- Якісна рядок, всі краї обметаны.
- Світловідбиваючі смуги по обидві сторони долоні для підвищення пасивної безпеки,
- Розмір: універсальний L (ширина долоні під пальцями: 8.5 - 10 см), регулюється на липучці
- Окремо варто відзначити, що у всіх забарвлень внутрішня сторона утилітарного чорного кольору.)

Характеристики Рукавички Велосипедні Knthlaood 527192796 Синій Розмір
  • L
Пальці
  • Короткі
Колір
  • Blue
Матеріал
  • хорошо вентилируемая сетчатая ткань, укреплённая в районе контакта с рулём + мягкая подкладка, призванная смягчать встряску на дороге.
Країна-виробник товару
  • Китай
Гарантія
  • 14 днів
Knighthood
p313448872
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.