Вітровка велосипедна куртка для велосипедистів X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue розмір S (F_6385-21854)

613 грн
С НДС
Вітровка велосипедна куртка для велосипедистів X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue розмір S (F_6385-21854) Вітровка велосипедна X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue S куртка для велосипедистів (F_6385-21854) Велосипедна вітровка X-Tiger - захист від вітру і дощу в дорозі Зручна спортивна одяг робить тренування комфортними і допомагає досягти хороших результатів. Це стосується і велосипедистів, у яких завжди повинна бути вітровка на випадок непередбачених погодних змін, але як правило, цей необхідний елемент екіпіровки ігнорується через незручних габаритів, але це не відноситься до спортивної вітровці X Tiger.
Количество

Вітровка велосипедна куртка для велосипедистів X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue розмір S (F_6385-21854) Вітровка велосипедна X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue S куртка для велосипедистів (F_6385-21854) Велосипедна вітровка X-Tiger - захист від вітру і дощу в дорозі

Зручна спортивна одяг робить тренування комфортними і допомагає досягти хороших результатів. Це стосується і велосипедистів, у яких завжди повинна бути вітровка на випадок непередбачених погодних змін, але як правило, цей необхідний елемент екіпіровки ігнорується через незручних габаритів, але це не відноситься до спортивної вітровці X Tiger.

На відміну від звичайних моделей велосипедна вітровка має дихаючу тканина, яка не пропускає вітер і дощ, але дозволяє тілу дихати, запобігаючи 'парниковий ефект'. Її зручно одягати на джерсі з коротким і довгим рукавом.

Особливістю веловетровки X-Tiger є її універсальність. Завдяки ергономічному крою і стильному дизайну вона підходить для їзди на байку, туристичних походів, а також для повсякденного носіння.

На капюшоні, манжетах і по низу куртки є гумки, які забезпечують щільне прилягання одягу до тіла і перешкоджають задуванию вітру. Спеціальна просочення захистить від невеликого моросящего дощу. Вона компактно складається в спеціальний чохол, тому її можна покласти в дорожню сумку, рюкзак і тд. У виробі передбачена якісна і міцна блискавка, яка не заклинює при застібанні. Дощовик виконаний із зносостійкого матеріалу, він не вигоряє, витримує багаторазові прання та активну носку.

Більше асортимент в нашому каталозі магазину.

Чому варто купувати саме у нас?

Ми не змінюємо ціни, озвучені на сайті в день покупки, навіть якщо вони змінилися у нас на складі.

Величезний асортимент товарів. Кожен знайде те, що йому потрібно!

Надаємо гарантію якості на весь асортимент товарів.

Маємо величезний клієнтський досвід роботи в даній сфері.

Завжди намагаємося надати найкращий сервіс і якість товару для нашого клієнта.

Весь товар перевіряється на шлюб перед відправкою!!!

Характеристики Вітровка велосипедна куртка для велосипедистів X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue розмір S (F_6385-21854) Розмір
  • S
Сезон
  • Осінь-весна
Колір
  • Синій
Особливості
  • С капюшоном|Водонепроницаемая
Додаткові характеристики
  • препятствуют задуванию ветра, защита от влаги, окружность груди 96 см, длина 62 см, ширина по плечам 39 см
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Китай
X-Tiger
p329911414
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.