Жилет без рукавів X-Тідег XM-WGY-00101 Green XXL

569 грн
С НДС
Жилет без рукавів X-Тідег XM-WGY-00101 Green XXL Веложилет X-Тідег - захист від вітру в дорозі Веложилетка повинна бути в гардеробі кожного велосипедиста. Веложилет X-Тідег виконаний з легкої тканини і має мінімальну вагу і габарити в складеному стані, тому його зручно взяти з собою і бути готовим до будь-яких сюрпризів погоди.
Количество

Жилет без рукавів X-Тідег XM-WGY-00101 Green XXLВеложилет X-Тідег - захист від вітру в дорозі

Веложилетка повинна бути в гардеробі кожного велосипедиста. Веложилет X-Тідег виконаний з легкої тканини і має мінімальну вагу і габарити в складеному стані, тому його зручно взяти з собою і бути готовим до будь-яких сюрпризів погоди.

Виріб використовують як додатковий шар теплоізоляції і захист від вітру. Особливо воно актуально влітку, коли на тлі теплої погоди може виникнути холодний вітер або ви пізно повертаєтеся з поїздки, і температура починає знижуватися.

Жилетка виконана з щільного, але дихаючого матеріалу. Він не пропускає вітер, але дозволяє шкірі дихати, не створюючи 'парникового ефекту'. Тканина не вигорає, не стирається і не втрачає свій колір навіть при активному використанні. В районі плечей і пахв є спеціальні зони вентиляції, які забезпечують додатковий комфорт під час активної їзди. В моделі використовується міцна фурнітура, яка працює плавно.

Спинка трохи подовжена для захисту попереку. На спині є кишеня на блискавці для зберігання дрібних речей, до яких може знадобитися швидкий доступ. По низу виробу і на отворах є світловідбиваючі елементи, що забезпечують хорошу видимість велосипедиста в темний час доби. Велосипедна жилетка виконана з невеликим коміром-стійкою для додаткового утеплення. Виріб зручно взяти з собою — воно компактно складається в чохол, що йде в комплекті.

Зробіть свої велоподорожі більш комфортними з веложилеткой X-Тідег.

Характеристики Жилет без рукавів X-Тідег XM-WGY-00101 Green XXL Розмір
  • XXL
Вид
  • Жилетки
Колір
  • Зелений
Особливості
  • Карман на змейке (сзади), Чехол в комплекте
Додаткові характеристики
  • Защита от ветра,Светоотражатели, Вентиляция - Зоны подмышек, Плечи
Категорія
  • Унісекс
Країна-виробник товару
  • Китай
Гарантія
  • 1 місяць
X-Tiger
p281218593
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.