Велокостюм чоловічий X-Tiger XM-Green S кофта з довгим рукавом штани для велосипедистів захист від вітру велоодяг

1 879 грн
С НДС
Велокостюм чоловічий X-Tiger XM-Green S кофта з довгим рукавом штани для велосипедистів захист від вітру велоодяг Велокостюм X-Tiger XM-CT-01302 Green S кофта з довгим рукавом штани для велосипедистів (F_5107-17478) Велоформа X-Тiger XM-CT-013 - ще більше комфорту в поїздкахЧому якісна велоформа така важлива для велосипедиста? Все просто – якщо райдеру зручно та комфортно – він націлений на результат.
Количество

Велокостюм чоловічий X-Tiger XM-Green S кофта з довгим рукавом штани для велосипедистів захист від вітру велоодягВелокостюм X-Tiger XM-CT-01302 Green S кофта з довгим рукавом штани для велосипедистів (F_5107-17478) Велоформа X-Тiger XM-CT-013 - ще більше комфорту в поїздкахЧому якісна велоформа така важлива для велосипедиста? Все просто – якщо райдеру зручно та комфортно – він націлений на результат. Велоодяг фірми X-Tiger вигідно поєднує стильний спортивний дизайн і високу якість матеріалів. Переваги та особливості моделі: 1. Матеріал велокофти 100% поліестер, а велоштанів – 87% поліестер, 13% спандекс. Дані тканини мають відмінні вологовідвідні, а також терморегуляційні властивості - коли жарко дозволяють тілу залишатися сухим, а коли холодно зберігають тепло. 2. Ергономічний крій та якісне пошиття. Завдяки їм велоформа відмінно сідає по фігурі і не підскакує під час руху. 3. Вентиляційні вставки в пахвовій зоні забезпечують хорошу терморегуляцію. 4. Світловідбивні деталі зроблять велосипедиста добре видимим і забезпечать додаткову безпеку у темний час. 5. Змійки на всю довжину кофти і внизу штанин дозволяють швидко та зручно зняти-одягти форму. 6. Міцні блискавки прослужать довго та надійно. 7. Три кишені на спині дозволяють тримати необхідні дрібниці під рукою. 8. Гелевий памперс із зонами захищає від натирання, подразнення, пом'якшує жорсткість сідла, а також забезпечує нормальний кровотік. Комплект добре тягнеться, що слід врахувати під час вибору розміру. Велоформ X-Tiger XM-CT-013 забезпечить максимальний комфорт при активній їзді в прохолодну погоду. що слід враховувати під час вибору розміру. Велоформ X-Tiger XM-CT-013 забезпечить максимальний комфорт при активній їзді в прохолодну погоду. що слід враховувати під час вибору розміру. Велоформ X-Tiger XM-CT-013 забезпечить максимальний комфорт при активній їзді в прохолодну погоду.

Більше асортименту в нашому каталозі магазину.

Чому варто купувати саме у нас?

Ми не змінюємо ціни, озвучені на сайті у день покупки, навіть якщо вони змінилися у нас на складі.

Величезний асортимент товарів. Кожен знайде те, що йому потрібне!

Надаємо гарантію якості на весь асортимент товарів.

Маємо величезний клієнтський досвід роботи у цій сфері.

Завжди прагнемо надати найкращий сервіс та якість товару для нашого клієнта.

Весь товар перевіряється на шлюб перед відправкою!

Характеристики Велокостюм чоловічий X-Tiger XM-Green S кофта з довгим рукавом штани для велосипедистів захист від вітру велоодяг Розмір
  • S
Вид
  • Спортивні костюми
Сезон
  • Осінь-весна
Колір
  • Зелений
Склад
  • 87% полиэстер, 13% спандекс
Особливості
  • 3 задних кармана|Гелевый памперс
Додаткові характеристики
  • Светоотражающие элементы
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Комплектація
  • Штаны, кофта
Країна-виробник товару
  • Китай
p336350149
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.