Спортивний чоловічий велокостюм X-Tiger QT/T1616 Red XL футболка з коротким рукавом + шорти велоодяг (F_5123-17471)

1 433 грн
С НДС
Спортивний чоловічий велокостюм X-Tiger QT/T1616 Red XL футболка з коротким рукавом + шорти велоодяг (F_5123-17471) Костюм вело X-Tiger QT/T1616 Red XL футболка з коротким рукавом + шорти велоодяг (F_5123-17471) Велокостюм від X-Tiger - максимальна зручність у поїздціВелоформа X-Tiger - це найкращий варіант для літніх заїздів. Головна її особливість - відмінні вологовідвідні та терморегуляційні властивості.
Количество

Спортивний чоловічий велокостюм X-Tiger QT/T1616 Red XL футболка з коротким рукавом + шорти велоодяг (F_5123-17471)Костюм вело X-Tiger QT/T1616 Red XL футболка з коротким рукавом + шорти велоодяг (F_5123-17471) Велокостюм від X-Tiger - максимальна зручність у поїздціВелоформа X-Tiger - це найкращий варіант для літніх заїздів. Головна її особливість - відмінні вологовідвідні та терморегуляційні властивості. Тепер навіть у найспекотніші дні ви почуватиметеся, комфортно крутячи педалі. Інші особливості та переваги: ​​- ергономічний дизайн, якісний крій та еластичність забезпечують відмінну посадку по фігурі, - добрий склад тканини (100% поліестер) гарантує не тільки хорошу терморегуляцію, а й зносостійкість виробу, - якісно виконані шви не натирають і не завдають дискомфорту, - вентиляційні вставки в зоні пахв забезпечують додаткове тепловідведення та доступ повітря, - гелевий анатомічний памперс поглине всі вібрації, пом'якшить тиск від сидіння, - міцна блискавка на всю довжину велофутболки прослужить довго навіть за активного використання, - 3 задні кишені забезпечать швидкий доступ до необхідних дрібниць, - Світловідбивна смужка внизу джерсі позначить велосипедиста в темряві, - широкі манжети на велошортах запобігають підскакуванню під час їзди. Велоформа відмінно підійде для активних поїздок за температури вище 18 градусів. Підібрати розмір легко - в характеристиках наведені детальні виміри джерсі та шортів.

Більше асортименту в нашому каталозі магазину.

Чому варто купувати саме у нас?

Ми не змінюємо ціни, озвучені на сайті у день покупки, навіть якщо вони змінилися у нас на складі.

Величезний асортимент товарів. Кожен знайде те, що йому потрібне!

Надаємо гарантію якості на весь асортимент товарів.

Маємо величезний клієнтський досвід роботи у цій сфері.

Завжди прагнемо надати найкращий сервіс та якість товару для нашого клієнта.

Весь товар перевіряється на шлюб перед відправкою!

Характеристики Спортивний чоловічий велокостюм X-Tiger QT/T1616 Red XL футболка з коротким рукавом + шорти велоодяг (F_5123-17471) Розмір
  • XL
Вид
  • Спортивні костюми
Сезон
  • Літо
Колір
  • Червоний
Склад
  • полиэстер, лайкра
Особливості
  • Гелевый памперс
Додаткові характеристики
  • Отвод влаги
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Комплектація
  • Шорты, футболка
Країна-виробник товару
  • Китай
p333620584
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.