Костюм жіночий вело KIDITO KW-CT-093 Purple XL кофта з довгим рукавом штани

1 409 грн
С НДС
Костюм жіночий вело KIDITO KW-CT-093 Purple XL кофта з довгим рукавом штани Жіночий велокостюм KIDITO - комфорт під час тривалих поїздок Велоодяг повинна бути не тільки максимально комфортною і зручною, але і стильною. Жіночий велокостюм KIDITO виконаний з високоякісних матеріалів, завдяки яскравому виконання, підкреслить стиль і індивідуальність своєї власниці.
Количество

Костюм жіночий вело KIDITO KW-CT-093 Purple XL кофта з довгим рукавом штаниЖіночий велокостюм KIDITO - комфорт під час тривалих поїздок

Велоодяг повинна бути не тільки максимально комфортною і зручною, але і стильною. Жіночий велокостюм KIDITO виконаний з високоякісних матеріалів, завдяки яскравому виконання, підкреслить стиль і індивідуальність своєї власниці.

Жіноча велоформа KIDITO підійде для катання в осінньо-весняний період або в прохолодну погоду влітку. Вона складається з кофти з довгим рукавом і штанів:

  1. Джерсі виконана з 100% поліестеру, який володіє високими властивостями терморегуляцій. Тканина добре відводить вологу з поверхні шкіри. До того ж, в районі пахв продумані вентиляційні зони для ще більшого комфорту. На спині є три кишені, в яких можна зберігати дрібниці і мати до них швидкий доступ під час поїздки. Міцна блискавка працює плавно і виконана на всю довжину велокофты, що спрощує її одягання. Спинка зроблена подовженою, тому добре закриває поперек навіть під час нахилу. По низу є силіконова вставка, що перешкоджає подскакиванию вироби. На спинці внизу є світловідбиваючий елемент.
  2. Велоштани виконані на 80% з поліестеру і 20% з лайкри. Матеріал максимально еластичний, тому не буде заважати руху і відмінно сідає по фігурі, підтягуючи її і підкреслюючи достоїнства. Для зручності внизу штанин вставлені невеликі блискавки зі світловідбиваючими елементами. Памперс виконаний з м'якої тканини і забезпечить комфорт навіть під час тривалих поїздок і захищає від натирань. Внизу штанин є силіконові вставки. Вони добре фіксують виріб на щиколотках.

Матеріал велоформы зносостійкий, він не вигоряє, не розтягується і при правильному догляді і довго збереже свій первісний вигляд.

Щоб правильно підібрати розмір, виміряйте об'єм стегон, грудей і талії. А також інші параметри, зазначені в розмірній таблиці. Врахуйте, що форма добре тягнеться.

Для збереження властивостей і якості тканини рекомендується:

  • прати виріб на делікатному режимі при температурі не вище 30 градусів,
  • використовувати тільки спеціальні засоби для прання спортивного одягу і синтетичних тканин,
  • не використовувати для сушіння опалювальні прилади.

Дотримуючись цих простих порад, ви збережете красивий первісний вигляд велоформы і її функціональність на багато років.

Характеристики Костюм жіночий вело KIDITO KW-CT-093 Purple XL кофта з довгим рукавом штани Розмір
  • XXXL
Вид
  • Спортивні костюми
Сезон
  • Осінь-весна
Склад
  • полиэстер, лайкра
Особливості
  • С памперсом, Боковые змейки на штанах
Додаткові характеристики
  • Длина спереди 56 см, Длина рукава 82 см, Ширина пояса, см 32 Длина штанов по внешнему шву, см 100 Ширина кофты 49.5 см, Длина штанов по внутреннему шву 73 см, Длина по спине 73 см
Категорія
  • Жіночі
Країна-виробник товару
  • Китай
Гарантія
  • 1 місяць
p290506158
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.