​Велотруси з лямками чоловічі літні Madison Sportive Mens Bib Shorts - чорно-сині S

990 грн
С НДС
​Велотруси з лямками чоловічі літні Madison Sportive Mens Bib Shorts - чорно-сині S Велотруси з лямками чоловічі літні Madison Sportive Mens Bib Shorts - чорно-сині S Високоефективні велосипедні труси з лямками Madison Sportive, що ідеально підходять для гонок або тренувань у теплі періоди року, спеціально створені з нуля відповідно до вимог власної гоночної команди Madison Genesis Pro, щоб задовольнити вимоги професійного спортсмена. Цей короткий комбінезон, виготовлений з найкращої лайкри та попередньо вигнутий у положенні для верхової їзди, забезпечує ідеальну посадку та комфорт у сідлі протягом усього дня.
Количество

​Велотруси з лямками чоловічі літні Madison Sportive Mens Bib Shorts - чорно-сині S

Велотруси з лямками чоловічі літні Madison Sportive Mens Bib Shorts - чорно-сині S

Високоефективні велосипедні труси з лямками Madison Sportive, що ідеально підходять для гонок або тренувань у теплі періоди року, спеціально створені з нуля відповідно до вимог власної гоночної команди Madison Genesis Pro, щоб задовольнити вимоги професійного спортсмена.

Цей короткий комбінезон, виготовлений з найкращої лайкри та попередньо вигнутий у положенні для верхової їзди, забезпечує ідеальну посадку та комфорт у сідлі протягом усього дня. Італійська гелева замшева прокладка TMF з антибактеріальною тканиною забезпечує комфорт за годину.

Силіконові вставки на гомілках запобігають подразненню та утримують шорти на місці навіть під час найдовших поїздок. М'які сітчасті вставки на талії, стегнах, спині та плечах забезпечують додатковий комфорт та запобігають перегріву.

Колір: чорно-снії

Розмір: S (обхват грудей 92-96 см, обхват талії 78-82 см)

Характеристики ​Велотруси з лямками чоловічі літні Madison Sportive Mens Bib Shorts - чорно-сині S Розмір
  • S
Вид
  • Шорти
Сезон
  • Літо
Колір
  • Чорний із синім
Вага
  • 0.2
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Великобританія
Гарантія
  • 14 днів
Madison
p344423239
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.