Жилет без рукавів X-Tiger XM-WGY-00101 Green XXL велосипедна куртка (Gold_281218593)

711 грн
С НДС
Жилет без рукавів X-Tiger XM-WGY-00101 Green XXL велосипедна куртка (Gold_281218593) Жилет без рукавів X-Tiger XM-WGY-00101 Green XXL велосипедна куртка Веложилет X-Tiger - захист від вітру в дорозі Веложилітка має бути в гардеробі кожного велосипедиста. Веложилет X-Tiger виконаний з легкої тканини та має мінімальну вагу та габарити у складеному стані, тому його зручно взяти з собою та бути готовим до будь-яких сюрпризів погоди.
Количество

Жилет без рукавів X-Tiger XM-WGY-00101 Green XXL велосипедна куртка (Gold_281218593)Жилет без рукавів X-Tiger XM-WGY-00101 Green XXL велосипедна куртка
Веложилет X-Tiger - захист від вітру в дорозі

Веложилітка має бути в гардеробі кожного велосипедиста. Веложилет X-Tiger виконаний з легкої тканини та має мінімальну вагу та габарити у складеному стані, тому його зручно взяти з собою та бути готовим до будь-яких сюрпризів погоди.

Виріб використовують як додатковий шар утеплення та захист від вітру. Особливо воно актуальне влітку, коли на тлі теплої погоди може виникнути холодний вітер, або ви пізно повертаєтеся з поїздки, і температура починає знижуватися.

Жилетка виконана з щільного матеріалу, що дихає. Він не пропускає вітер, але дозволяє шкірі дихати, не створюючи 'парникового ефекту'. Тканина не вигоряє, не стирається та не втрачає свій колір навіть при активному використанні. У районі плечей та пахв є спеціальні зони вентиляції, які забезпечують додатковий комфорт під час активної їзди. У моделі використовується міцна фурнітура, що працює плавно.

Спинка трохи подовжена для захисту попереку. На спині є кишеня на блискавці для зберігання дрібних речей, до яких може знадобитися швидкий доступ. По низу виробу та на отворах є світловідбиваючі елементи, що забезпечують хорошу видимість велосипедиста у темний час доби. Велосипедний жилет виконаний з невеликим коміром-стійкою для додаткового утеплення. Виріб зручно взяти з собою - він компактно складається в чохол, що йде в комплекті.

Зробіть свої велоподорожі комфортнішими з веложиліткою X-Tiger.

Характеристики Жилет без рукавів X-Tiger XM-WGY-00101 Green XXL велосипедна куртка (Gold_281218593) Розмір
  • XXL
Вид
  • Жилетки
Колір
  • Зелений
Особливості
  • Карман на змейке (сзади), Чехол в комплекте
Додаткові характеристики
  • Защита от ветра,Светоотражатели, Вентиляция - Зоны подмышек, Плечи
Категорія
  • Унісекс
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 1 місяць
X-Tiger
p341371531
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.