Велосипедна вітрівка X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue S куртка для велосипедистів (SKU_6385-21854)

608 грн
С НДС
Велосипедна вітрівка X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue S куртка для велосипедистів (SKU_6385-21854) Велосипедна вітрівка X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue S куртка для велосипедистів (SKU_6385-21854) Вітровка велосипедна унісекс X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue S Велосипедна ветровка X-Tiger - захист від вітру та дощу в дорозі Зручний спортивний одяг робить тренування комфортними та допомагає досягти хороших результатів. Це стосується і велосипедистів, у яких завжди має бути вітровка на випадок непередбачених погодних змін, але, як правило, це необхідний елемент екіпірування ігнорується через незручні габарити, але це не стосується спортивної куртки від X-Tiger.
Количество

Велосипедна вітрівка X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue S куртка для велосипедистів (SKU_6385-21854) Велосипедна вітрівка X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue S куртка для велосипедистів (SKU_6385-21854) Вітровка велосипедна унісекс X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue S

Велосипедна ветровка X-Tiger - захист від вітру та дощу в дорозі
Зручний спортивний одяг робить тренування комфортними та допомагає досягти хороших результатів. Це стосується і велосипедистів, у яких завжди має бути вітровка на випадок непередбачених погодних змін, але, як правило, це необхідний елемент екіпірування ігнорується через незручні габарити, але це не стосується спортивної куртки від X-Tiger.
На відміну від звичайних моделей, велосипедна вітровка має дихаючу тканину, яка не пропускає вітер і дощ, але дозволяє тілу дихати, запобігаючи «парниковому ефекту». Її зручно вдягати на джерсі з коротким та довгим рукавом.
Особливістю веловітровки X-Tiger є її універсальність. Завдяки ергономічному крою та стильному дизайну вона підходить для їзди на мотоциклі, туристичних походів, а також для повсякденного носіння.
На капюшоні, манжетах та по низу куртки є гумки, які забезпечують щільне прилягання одягу до тіла та перешкоджають задуванню вітру. Спеціальне просочення захистить від невеликого дощу. Вона компактно складається у спеціальний чохол, тому її можна покласти у дорожню сумку, рюкзак тощо. У виробі передбачена якісна та міцна блискавка, яка не заклинює при застібуванні. Дощовик виконаний із зносостійкого матеріалу, він не вигоряє, витримує багаторазове прання і активно носіє.

Більше асортименту в нашому каталозі магазину. Весь товар перевіряємо на цілісність перед відправкою! Характеристики Велосипедна вітрівка X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue S куртка для велосипедистів (SKU_6385-21854) Розмір
  • S
Вид
  • Вітровки
Колір
  • Темно-синій
Особливості
  • С капюшоном, Водонепроницаемая
Додаткові характеристики
  • Защита от влаги
Категорія
  • Унісекс
Країна-виробник товару
  • Китай
Гарантія
  • 1 місяць
X-Tiger
p338845258
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.