Велосипедні шорти Nuckily NS355 Black S з гельовим 3D памперсом велошорти для велосипедистів (K/OPT1_6881-25599)

874 грн
С НДС
Велосипедні шорти Nuckily NS355 Black S з гельовим 3D памперсом велошорти для велосипедистів (K/OPT1_6881-25599) Велосипедні шорти Nuckily NS355 Black S з гельовим 3D памперсом велошорти для велосипедистів (K/OPT1_6881-25599) Чоловічі велошорти з 3D памперсом від Nuckily – максимальний комфорт при їзді. Від якості велоформи залежить комфорт та результативність їзди на велосипеді.
Количество

Велосипедні шорти Nuckily NS355 Black S з гельовим 3D памперсом велошорти для велосипедистів (K/OPT1_6881-25599)Велосипедні шорти Nuckily NS355 Black S з гельовим 3D памперсом велошорти для велосипедистів (K/OPT1_6881-25599) Чоловічі велошорти з 3D памперсом від Nuckily – максимальний комфорт при їзді.

Від якості велоформи залежить комфорт та результативність їзди на велосипеді. Велошорти з памперсом виконують низку важливих функцій:

  • захищають шкіру від тертя,
  • відводять вологу,
  • здійснюють терморегуляцію,
  • поглинають удари та вібрації.

Така модель незамінна при їзді на далекі відстані.

Особливості велосипедних шортів Nuckily NS355:

  1. Выполнены с эластичной, прочной и износостойкой ткани, которая на 89% состоит из полиэстера и на 11% из спандекса. Велосипедки отлично тянуться, хорошо садясь по фигуре и не ограничивая движений. Материал отлично отводит влагу, излишнее тепло и имеет хорошую воздухопроницаемость.
  2. Внизу штанин предусмотрены резинки для предотвращения подскакивания шорт во время катания. В изделии средняя удобная посадка.
  3. Швы сделаны мягкими для предотвращения натирания.
  4. На велосипедках есть светоотражающие элементы, которые дополнительно обозначают велосипедиста на дороге в темное время суток.
  5. Универсальный цвет позволяет одевать велошорты Nuckily с велокофтой любого цвета.

Анатомічний 3D памперс виконаний із матеріалу, який пригнічує розмноження бактерій та добре поглинає вологу. Зверніть увагу - під цю модель не потрібно одягати спідню білизну, її можна носити на голе тіло. Всередині велопамперсу гелевий наповнювач, який забезпечує м'якість виробу та гасить вібрації. У ньому продумано спеціальні зони з урахуванням анатомічних особливостей тіла. Він виконаний безшовним по площині, що стикається з промежиною, та приховує шви основної тканини. Це дозволяє уберегти тіло від натирання та забезпечує додатковий комфорт при катанні.

Велошорти з памперсом Nuckily зроблять ваші поїздки на велосипеді комфортними та дозволять отримати максимум задоволення від їзди.

Товар проходить двоконтурну перевірку перед відправкою!З турботою про кожного нашого клієнта! Характеристики Велосипедні шорти Nuckily NS355 Black S з гельовим 3D памперсом велошорти для велосипедистів (K/OPT1_6881-25599) Розмір
  • S
Вид
  • Шорти
Колір
  • Чорний
Склад
  • 89% Полиэстер + 11% Спандекс
Особливості
  • Гелевый 3D памперс
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 1 місяць
Nuckily
p345984277
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.