Вітровка велосипедна унісекс X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue S

479 грн
С НДС
Вітровка велосипедна унісекс X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue S Велосипедна вітровка X-Tiger - захист від вітру і дощу в дорозі Зручний спортивний одяг робить тренування комфортними і допомагає досягти хороших результатів. Це стосується і велосипедистів, в яких завжди повинна бути вітровка на випадок непередбачених погодних змін, але як правило, це необхідний елемент екіпіровки ігнорується через незручних габаритів, але це не відноситься до спортивній куртці від X-Tiger.
Количество

Вітровка велосипедна унісекс X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue S

Велосипедна вітровка X-Tiger - захист від вітру і дощу в дорозі
Зручний спортивний одяг робить тренування комфортними і допомагає досягти хороших результатів. Це стосується і велосипедистів, в яких завжди повинна бути вітровка на випадок непередбачених погодних змін, але як правило, це необхідний елемент екіпіровки ігнорується через незручних габаритів, але це не відноситься до спортивній куртці від X-Tiger.
На відміну від звичайних моделей велосипедна вітровка має дихаючу тканину, яка не пропускає вітер і дощ, але дозволяє тілу дихати, запобігаючи «парниковий ефект». Її зручно одягати на джерсі з коротким і довгим рукавом.
Особливістю веловетровкі X-Tiger є її універсальність. Завдяки ергономічному крою та стильному дизайну вона підходить для їзди на мотоциклі, туристичних походів, а також для повсякденного носіння.
На капюшоні, манжетах і по низу куртки є гумки, які забезпечують щільне прилягання одягу до тіла і перешкоджають задування вітру. Спеціальна просочення захистить від невеликого дощу дощу. Вона компактно складається в спеціальний чохол, тому її можна покласти в дорожню сумку, рюкзак і тд. У виробі передбачена якісна і міцна блискавка, що не заклинює при застібанні. Дощовик виконаний із зносостійкого матеріалу, він не вигорає, витримує багаторазові прання і активно шкарпетці.

Характеристики Вітровка велосипедна унісекс X-Tiger XM-CGY-16203 Dark Blue S Розмір
  • S
Вид
  • Вітровки
Колір
  • Темно-синій
Особливості
  • С капюшоном, Водонепроницаемая
Додаткові характеристики
  • Защита от влаги
Категорія
  • Унісекс
Країна-виробник товару
  • Китай
Гарантія
  • 1 місяць
X-Tiger
p281218098
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.