Чоловічі велошорти X-BIONIC Effektor 4.0 Cycling EF-BB00S19M-B002 Opal Black/Artic White L

7 007 грн
С НДС
Чоловічі велошорти X-BIONIC Effektor 4.0 Cycling EF-BB00S19M-B002 Opal Black/Artic White L Досягніть чудових результатів у їзді на велосипеді з X-BIONIC EFFEKTOR ® 4.0 BIKE ЧОЛОВІЧІ ШОРТИ З ПІДКЛАДКОЮ. Саме в цьому вам допоможуть запатентовані технології X-BIONIC останнього покоління X-BIONIC 4.0.
Количество

Чоловічі велошорти X-BIONIC Effektor 4.0 Cycling EF-BB00S19M-B002 Opal Black/Artic White L

Досягніть чудових результатів у їзді на велосипеді з X-BIONIC EFFEKTOR ® 4.0 BIKE ЧОЛОВІЧІ ШОРТИ З ПІДКЛАДКОЮ. Саме в цьому вам допоможуть запатентовані технології X-BIONIC останнього покоління X-BIONIC 4.0.

З обтягуючими шортами Effektor ® 4.0 Bike Bib Tight Shorts ви відчуєте вибуховий спринт, велику витривалість та чудовий контроль м'язів. Це ваш найкращий вибір для амбітної їзди на велосипеді при температурі вище 15°C.

Цей високотехнологічний інтерфейс для оптимальної взаємодії між тілом та велосипедом сповнений інтелектуальних функцій: відзначені нагородами технології (наприклад, Innerlap AirConditioning Zone®) оптимізують керування температурою для більшої витривалості, ефект Neuro-Response дозволяє вашим м'язам працювати швидше та з покращеною координацією, а унікальна технологія X-BIONIC® Partialcompression® максимізує ваш потенціал продуктивності. Його перевага над звичайним стиском: він чинить тиск на шкіру не по всій поверхні, а лише вздовж брусків. Це зберігає важливу охолодну функцію потовиділення, заощаджуючи енергію та знижуючи ризик перегріву.

Велосипедна подушка Endurance4000FX анатомічної форми забезпечує оптимальну посадку для чоловіків. Знімає навантаження на чутливі до тиску кровоносні судини та нерви. Подушка сидіння не пришивається, як завжди, а вбудовується вручну при виробництві штанів.

Цей продукт покоління X-BIONIC 4.0 виготовлений з використанням технології Retina® із надвисокою роздільною здатністю. Ви можете відчути різницю у його високої ефективної щільності, інтенсивній функціональній передачі та чітко визначених функціональних зонах.

Характеристики Чоловічі велошорти X-BIONIC Effektor 4.0 Cycling EF-BB00S19M-B002 Opal Black/Artic White L Розмір
  • L
Вид
  • Шорти
Сезон
  • Осінь-весна
Колір
  • Чорний
Склад
  • эластан 7%, полиамид 90%, полипропилен 3%
Категорія
  • Чоловічі
Країна-виробник товару
  • Італія
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
X-bionic
p342203806
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.