Костюм вело X-Тідег XM-DT-01301 Green 3XL футболка з коротким рукавом + шорти

1 185 грн
С НДС
Костюм вело X-Тідег XM-DT-01301 Green 3XL футболка з коротким рукавом + шорти Велокостюм X-Tiger XM-DT-01301 - максимальний комфорт при тривалих заїздах Комплект складається з велошорт без лямок з професійним памперсом і джерсі з коротким рукавом. Особливості та переваги: -стильний спортивний дизайн, -висока якість тканини, -блискавка на всю довжину, -гелевий памперс з зонами, -3 кишені на спинці, -плоскі шви, -вентиляційні вставки в зоні пахв.
Количество

Костюм вело X-Тідег XM-DT-01301 Green 3XL футболка з коротким рукавом + шортиВелокостюм X-Tiger XM-DT-01301 - максимальний комфорт при тривалих заїздах

Комплект складається з велошорт без лямок з професійним памперсом і джерсі з коротким рукавом.
Особливості та переваги:
-стильний спортивний дизайн,
-висока якість тканини,
-блискавка на всю довжину,
-гелевий памперс з зонами,
-3 кишені на спинці,
-плоскі шви,
-вентиляційні вставки в зоні пахв.
Велоформа має ергономічний дизайн і добре тягнеться, тому ідеально сідає по фігурі. Завдяки якісному матеріалу (склад: 100% поліестер) велофутболка відмінно відводить вологу і тепло, що особливо актуально жарким літом і при активній їзді. Якісний памперс добре поглинає удари і робить навіть довгі поїздки максимально комфортними. Всі шви добре оброблені, плоскі і м'які — це запобігає натирання і подразнення шкіри. Вентиляційні зони забезпечують хорошу терморегуляцію. В кишені на спині зручно покласти телефон, плеєр і інші необхідні дрібниці.
В таблиці з характеристиками наведені виміри вироби, щоб ви могли максимально точно підібрати розмір. Зверніть увагу — спортивні тканини вимагають особливого догляду — спеціальний рідкий порошок, делікатний режим прання і температура 20-30 градусів. Дотримуючись простих правил, ви продовжите термін служби виробу, і воно довго не втрачатиме свого первісного вигляду.

Характеристики Костюм вело X-Тідег XM-DT-01301 Green 3XL футболка з коротким рукавом + шорти Розмір
  • XXXL
Вид
  • Спортивні костюми
Сезон
  • Літо
Колір
  • Зелений
Склад
  • 87% полиэстер, 13% спандекс
Особливості
  • Гелевый памперс
Категорія
  • Чоловічі
Країна-виробник товару
  • Китай
Гарантія
  • 1 місяць
X-Tiger
p258975011
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.