Велокуртка вітрозахисна чоловіча Dare2b Fired Up II неонова жовта М

765 грн
С НДС
Велокуртка вітрозахисна чоловіча Dare2b Fired Up II неонова жовта М Велокуртка вітрозахисна чоловіча Dare2b Fired Up II Ультра-легка, мінімалістська вітрозахисна куртка Dare2b Fired Up II - це ваш надійний супутник у вітряні дні. Виконана в мінімалістичному дизайні, без будь-яких кишень збоку або на спині, ця куртка націлена на одне - захистити вас від вітру при щоденних велопрогулянках або довгих дистанціях.
Количество

Велокуртка вітрозахисна чоловіча Dare2b Fired Up II неонова жовта М

Велокуртка вітрозахисна чоловіча Dare2b Fired Up II

Ультра-легка, мінімалістська вітрозахисна куртка Dare2b Fired Up II - це ваш надійний супутник у вітряні дні. Виконана в мінімалістичному дизайні, без будь-яких кишень збоку або на спині, ця куртка націлена на одне - захистити вас від вітру при щоденних велопрогулянках або довгих дистанціях. Виготовлена з тканини Windshell ILUS. Оснащена еластичними манжетами і щільною кромкою. Є світловідбиваючі деталі. Велокуртка має невелику вагу і може бути упакована в кишеню джерсі.

Характеристики:

Полегшена вітрозахисна тканина Ilus Windshell з поліестеру Вітронепроникна тканина Водовідштовхувальна просочення Еластичні манжети і облямівка Світловідбиваючі деталі сприяють кращої видимості
Колір: неоновий жовтий

Розмір: М (EU 50, обхват грудей до 102 см)

Характеристики Велокуртка вітрозахисна чоловіча Dare2b Fired Up II неонова жовта М Розмір
  • M
Вид
  • Куртки
Сезон
  • Все сезони
Країна-виробник товару
  • Бангладеш
Країна реєстрації бренду
  • Великобританія
Гарантія
  • 14 днів
Dare 2b
p252422011
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.