Велокомпьютер Garmin Edge 1030 (010-01758-00)

1 419 900 грн
С НДС
Велокомпьютер Garmin Edge 1030 (010-01758-00) Нехай ваші поїздки стануть більш тривалими та інтенсивними за допомогою велокомп'ютера Edge 1030 з функціями, що підключаються, і GPS-приймачем. Пристрій включає функцію Trendline для розрахунку популярних маршрутів, яка використовує мільярди кілометрів даних, щоб запропонувати вам найкращі маршрути дорогами та поза дорогами.
Количество

Велокомпьютер Garmin Edge 1030 (010-01758-00)

Нехай ваші поїздки стануть більш тривалими та інтенсивними за допомогою велокомп'ютера Edge 1030 з функціями, що підключаються, і GPS-приймачем. Пристрій включає функцію Trendline для розрахунку популярних маршрутів, яка використовує мільярди кілометрів даних, щоб запропонувати вам найкращі маршрути дорогами та поза дорогами. Ми знайдемо найкращий маршрут і для спортсменів, і для любителів пригод, і для тих, хто щодня добирається велосипедом на роботу.

  • 3.5-дюймовий велосипедний комп'ютер з широкими можливостями навігації, підвищення продуктивності та їзди на велосипеді
  • Маршрутизація Trendline використовує мільярди кілометрів даних їзди Garmin Connect, щоб показати кращі маршрути на дорозі та поза дорогами
  • Попередньо завантажена карта для велосипедистів Garmin забезпечує відображення покрокових інструкцій навігації та має нові навігаційні попередження
  • Новий обмін повідомленнями між велосипедистами дозволяє вам залишатися в контакті з іншими велосипедистами у вашій групі
  • Змагайтеся у кожній поїздці з використанням оновленої попередньо встановленої функції Strava Live Segments
  • Термін служби батареї: до 20 годин, може бути збільшений до 40 годин із додатковим блоком живлення Garmin Charge

Створіть сучасну систему велосипедного обладнання
Модель Edge 1030 включає новітні навігаційні інструменти та сумісна з нашим широким асортиментом велосипедних аксесуарів, які дозволяють вимірювати різноманітні спортивні показники, а також підвищити безпеку подорожей. Ви можете створити власну ідеальну велосипедну систему обладнання на основі велокомп'ютера Edge.

Розрахунок популярних маршрутів
З того часу, як було створено спортивну онлайн-спільноту Garmin Connect, велосипедисти завантажили в неї мільярди кілометрів даних. Настав час отримати користь з цієї інформації, в чому нам допоможе технологія розрахунку популярних маршрутів Trendline. Коли прилад Edge 1030 створює для вас поїздку, він підбирає найкращий маршрут, вибраний з доріг та стежок, якими проїхало більше велосипедистів. Крім того, можна використовувати вдосконалений інструмент 'Course Creator' у Garmin Connect для створення додаткових велосипедних маршрутів на основі даних популярності.

Просунута навігація з велосипедною карткою Garmin
Устаткування Garmin направить вас до пункту призначення, проклавши маршрут дорогами або поза дорогами. Велокомп'ютер включає попередню велосипедну карту Garmin з підказками для руху від повороту до повороту та новими навігаційними попередженнями про небезпечні повороти. Під час подорожі ви можете отримувати інформацію про висоту, переглядати різні об'єкти та шукати адреси. З іншого боку, можна скористатися функцією розрахунку кругового маршруту. Просто введіть у пристрій Edge 1030 відстань та початковий напрямок, та прилад видасть вам на вибір до 3 маршрутів. У разі відхилення від наміченого маршруту велокомп'ютер допоможе вам повернутися на потрібний шлях. Якщо ви плануєте тривалі велосипедні поїздки, можете сміливо розраховувати на Edge 1030. Пристрій забезпечує до 20 годин без підзарядки батареї. Використовуючи новий інтегрований акумуляторний блок Garmin Charge, час роботи приладу може бути збільшено.

Обмін повідомленнями між велосипедистами
Не потрібно шукати телефон або турбуватися про інших велосипедистів із групи, коли вони відстають чи їдуть уперед. Завдяки функції обміну повідомленнями ви можете надсилати попередньо написані повідомлення зі свого приладу Edge 1030 на пристрої ваших друзів. Ви зможете повідомити інших спортсменів, чи збираєтеся ви їх наздоганяти, чи їм варто продовжувати рух без вас. Якщо у вас спустило колесо або потрібна допомога, надішліть повідомлення друзям, велокомп'ютери яких пов'язані з GroupTrack, щоб вони могли знайти вас.

Інтелектуальні підключення
Прилад Edge 1030 дозволяє залишатися на зв'язку із зовнішнім світом. Використовуючи велокомп'ютер, ви можете відповідати на неприйняті дзвінки або SMS за допомогою попередньо написаних повідомлень, наприклад, «незабаром буду вдома». Ваші друзі та близькі (включно з іншими велосипедистами) зможуть спостерігати за вашою поїздкою в режимі реального часу за допомогою функцій LiveTrack та GroupTrack. Крім того, пристрій пропонує автоматичну передачу даних в Garmin Connect, завантаження безкоштовних програм і віджетів з магазину Connect IQ і навіть підключення Wi-Fi для простого оновлення програмного забезпечення пристрою.

Простота експлуатації та впевненість під час поїздок
Пристрій Edge 1030 поставляється з новим власником «заподлицо», який фіксує прилад на одній лінії з велосипедним кермом, а не вище за нього. Така конструкція не тільки забезпечує низькопрофільність, але також спрощує встановлення додаткових аксесуарів, наприклад, батарейного блоку Garmin Charge або будь-якої моделі велосипедних пристроїв лінійки Varia . Велокомп'ютер Edge 1030 сумісний із радаром заднього огляду та «розумними» велосипедними фарами Varia, призначеними для підвищення безпеки поїздок. Пристрій включає вбудовану функцію виявлення аварій (Incident Detection), при використанні якої прилад у надзвичайній ситуації автоматично передає ваше місцезнаходження зазначеним контактам.

Сегменти Strava Live допоможуть покращити ваші показники
Garmin та Strava допоможуть вам випробувати межі ваших можливостей. Ви будете отримувати попередження про початок та кінець сегменту, а також віртуально змагатися з власним особистим рекордом та результатами інших користувачів Strava. Тепер ця функція включає можливість посекундного порівняння поїздок, щоб ви могли оцінювати свої показники. Також ви зможете порівнювати ваш поточний результат із особистим рекордом, останніми спробами або найкращими результатами ваших друзів. Нова функція «Segment Explore» (дослідження сегмента) дозволяє переглядати розташовані поблизу популярні сегменти та сегменти Marquee безпосередньо на екрані Edge. За допомогою нової завантаженої програми Strava Routes Connect IQ можна передавати популярні маршрути на Edge бездротовим каналом зв'язку, що дозволить вам використовувати улюблені сегменти одночасно для навігації та змагання.

Від планування до тренування з TrainingPeaks
Завдяки програмі TrainingPeaks Connect IQ ви зможете брати в кожну поїздку з Edge 1030 план тренування. Ця завантажена програма завантажує в пристрій Edge щоденний тренувальний план і проводить вас по всіх етапах тренування в режимі реального часу, включаючи цільові параметри інтенсивності навантаження та дотримання тривалості інтервалів. Після завершення тренування виконайте синхронізацію з TrainingPeaks для детального аналізу даних та визначення просування до поставленої мети. Створіть безкоштовний обліковий запис TrainingPeaks і почніть з безкоштовного плану тренування.

Персоналізований план із потужності для дня змагань від Best Bike Split
Додаток Best Bike Split демонструє, як зміни ваги, потужності та опору повітря впливають на цільовий час на змаганнях, а також дозволяє створити ідеальний план потужності для гонки. Завдяки програмі Best Bike Split Race Sync ваш план з потужності для дня змагань приведе вас до найкращих результатів. Просто зв'яжіть ваш обліковий запис Best Bike Split з велокомп'ютером Edge 1030 і всі ваші поточні плани для змагань будуть під рукою. Створіть безкоштовний обліковий запис Best Bike Split та починайте планувати ідеальну стратегію для дня змагань.

Моніторинг ефективності, тренування та відновлення
Наскільки ефективним є ваш поточний план тренувань? Edge 1030 допоможе вам стежити за вашим прогресом тренувань та відновленням, щоб ви могли краще підготуватися до гонки або Gran Fondo. Статус навчання – це новий інструмент моніторингу продуктивності, який автоматично оцінює ваші останні записи історії вправ та показники ефективності, щоб ви знали, що ви професійно тренуєтеся, перебуваєте на піку форми або перевантажуєте свій організм. Нова анаеробна характеристика тренувального ефекту відкриває огляд параметрів вимірювання ефективності тренування, розповідаючи вам, як ваше тренування покращує здатність рухатися вперед. Ви можете навіть переглянути загальне навантаження за період тренування, яке вимірює обсяг вправ за останні 7 днів та порівнює його з оптимальним діапазоном для вашого віку та нещодавньої історії тренувань.

Адаптація пристрою до особистих вимог
Пристрій Edge 1030 можна легко доповнити безкоштовними програмами, віджетами та полями даних з нашого магазину Connect IQ. Так, програма AccuWeather підкаже, коли закінчиться дощ, і ви зможете відправитися на велосипедне тренування. Програма MPA and Power від Xert забезпечує миттєвий зворотний зв'язок, щоб ви могли дізнатися, чи досягнуто максимального значення потужності. За допомогою різних полів даних можна переглядати всі потрібні типи інформації на одному зручному екрані.

Характеристики Велокомпьютер Garmin Edge 1030 (010-01758-00) Тип
  • Бездротовий
Функції
  • GPS
Живлення
  • Литий-ионный аккумулятор
Колір
  • Чорний з білим
Гарантія
  • 12 місяців
Garmin
p302658248
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.