Герметик Slime Naplo CRK30S для безкамерних автопокришок 473 мл (10125)

81 700 грн
С НДС
Герметик Slime Naplo CRK30S для безкамерних автопокришок 473 мл (10125) Герметик для безкамерних покришок (антипрокольна рідина) Slime швидко герметизує проколи та порізи — немає потреби знімати колесо та ставити латки. Це суміш волокон, зв'язувальних, полімерів і запатентованих застигних речовин, які є екологічно чистими.
Количество

Герметик Slime Naplo CRK30S для безкамерних автопокришок 473 мл (10125)

Герметик для безкамерних покришок (антипрокольна рідина) Slime швидко герметизує проколи та порізи — немає потреби знімати колесо та ставити латки. Це суміш волокон, зв'язувальних, полімерів і запатентованих застигних речовин, які є екологічно чистими.

Прекрасно усуває дефект, затикаючи дірки-отвори зсередини. Захищає й відновлює проколи за допомогою гнучких ущільнень із тривалим терміном експлуатації. Коли залита рідиною шина обертається, відцентрова сила штовхає герметик у протекторі шини й утворює захисний шар.

Slime також діє на попередні дефекти. Є найбезпечнішим і найбільш дієвим герметиком на водній основі для шин, який працює від - 37 °C до + 82 °C.
Не токсичний, не горить, і може бути вилучений за допомогою води.

Антипрокольна рідина Slime є найкращим герметиком шин у світі, який був створений і випробуваний для використання на всіх типах коліс.

Характеристики Герметик Slime Naplo CRK30S для безкамерних автопокришок 473 мл (10125) Тип
  • Герметики й антипрокольні рідини
Обсяг/Об'єм
  • 473 мл
Країна-виробник товару
  • США
Гарантія
  • 24 місяці
Slime
p4046817
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.