Мастило для підшипників шарнірів і напрямних Molykote Multilub 100г

28 200 грн
С НДС
Мастило для підшипників шарнірів і напрямних Molykote Multilub 100г Високоефективне консистентне мастило для поєднань метал/метал в діапазоні від повільних до швидких рухів і при середніх та високих навантаженнях. Застосування – мастило контактних поверхонь з малими або середніми навантаженнями в діапазоні від низьких до високих швидкостей навіть у присутності вологи та водяних бризок, використовується в роликових підшипниках, підшипниках ковзання, напрямних лінійного руху, роликових направляючих, кульових шарнірах, шліцевих валах та гвинтових шпинделях, використовується для змащення шасі кранів, автонавантажувачів з вилковим захопленням та підйомних пристроїв.
Количество

Мастило для підшипників шарнірів і напрямних Molykote Multilub 100г

Високоефективне консистентне мастило для поєднань метал/метал в діапазоні від повільних до швидких рухів і при середніх та високих навантаженнях.

Застосування – мастило контактних поверхонь з малими або середніми навантаженнями в діапазоні від низьких до високих швидкостей навіть у присутності вологи та водяних бризок, використовується в роликових підшипниках, підшипниках ковзання, напрямних лінійного руху, роликових направляючих, кульових шарнірах, шліцевих валах та гвинтових шпинделях, використовується для змащення шасі кранів, автонавантажувачів з вилковим захопленням та підйомних пристроїв.

Особливості - Хороша здатність, придатна для довготривалого змащення через низьку випаровування масла, гарний захист від змивання водою, гарний захист від корозії, відмінна стійкість до окислення, зменшення зносу та заїдань.

Склад – Мінеральне мастило, Літієве мило, протизадирна присадка, Інгібітор корозії.

Температурний діапазон – від -25 до +120°C

Характеристики Мастило для підшипників шарнірів і напрямних Molykote Multilub 100г Тип
  • Мастила
Обсяг/Об'єм
  • 100 мл
Країна-виробник товару
  • Німеччина
Країна реєстрації бренду
  • США
Molykote
p356932992
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.