Антипрокольний герметик Effetto Mariposa CaffeLatex 250 мл

53 300 грн
С НДС
Антипрокольний герметик Effetto Mariposa CaffeLatex 250 мл CAFFELATEX - інноваційний герметик, який підходить як для шосе так і для мтб. Ефективно працює з бескамерками, трубками і в камерах.
Количество

Антипрокольний герметик Effetto Mariposa CaffeLatex 250 мл

CAFFELATEX - інноваційний герметик, який підходить як для шосе так і для мтб. Ефективно працює з бескамерками, трубками і в камерах.

Унікальні особливості:

  • не містить аміаку або інших агресивних хімікатів
  • найкраще поєднання довговічності і клеючих властивостей
  • при обертанні колеса швидко перетворюється на піну яка поширюється по всьому об'єму покришки/камери не створюючи дисбалансу
  • успішно використовується в шосе, циклокроссе і мтб на всіх рівнях від любительського катання до проффесиональной рівня
  • одна єдина успішна формула: то що испльзуют проффесіонали доступно для всіх

Як це працює:
Завдяки наявності мікроскопічних силікатних частинок, Caffelatex повільно переміщається крізь отвір надаючи ингридиетам більше часу для забивання проколу. Мікро частинки не макроскопічні (150-300 мікрон) а мікроскопічні менше 2 мікрон в діаметрі. Таким чином характеристики герметика змінюються на мікроскопічному рівні в залежності від ситуації. Прокол ремонтується дуже швидко що особливо добре помітно на легких або тонко стінних покришках.

Піноутворення під час руху:
Перша перевага Caffelatex над звичайними герметиками на латексній основі полягає в пенообразовании, він перетворюється на піну при обертанні колеса. Класичний герметик на латексній основі приводиться в дію щодо зовнішніх стінок покришки/камери відцентровою силою колеса. Caffelatex ж перетворюється на піну яка заповнює весь внутрішній об'єм колеса завдяки чому він значно эффектвинее при бічних проколах. Caffelatex повертається у вихідне стан рідини приблизно через 15 хвилин після зупинки.


Проколо-ремонтують здатності
його швидкодію робить його ідеальним засобом для мтб і шосе як для камерних, безкамерні коліс так і для покришок типу трубка.
Caffelatex ефективний при проколах до 5мм (мтб бескамерка) і до 3 мм ( шосе бескамерка)

Довговічність:
завдяки своїй формулі Caffelatex дуже стабільний і довговічний, хоча термін його дії залежить від умов застосування і зовнішніх умов. Використовуючи рекомендовану кількість герметика на покришку орієнтовний термін служби герметика:

  • Покришка типу трубка або латексна/бутилова камера: 1-2 роки
  • Безкамерна шина UST Tubeless: 4-6 місяців
  • Покришка готова під безкамерні використання Tubeless-ready tyre: 2-4 місяці
  • Бескамерно встановлена покришка розрахована на використання з камерою: 2-3 місяці

Тим не менше з-за неможливості дізнатися користувальницькі: тип коліс, спосіб установки і тип покришці, товщину стінок і пористість покришки, температуру і погодні умови, умови в яких зберігається велосипед/покришки ми рекомендуємо перевіряти стан герметика Caffelatex кожні 2 місяці що б переконається що він рідкий, його кількість достатня а значить він зберігає свої властивості.

Не викликає корозії:
Так як Caffelatex не містить аміаку або інших агресивних хімікатів він абсолютно дружелюбний до покришкам/обода що робить його дуже популярним для циклокросса так як він не завдає шкоди до чутливих латексним камерам.

Температура використання та зберігання:
Може зберігатися і використовуватися як при сильному холоді так і при спеці.
Зберігання: від -15 до +30°C
Використання: від -20 до +50°C
Що значно краще ніж можливості латексних герметиків.

Рекомендована кількість:

Так само ви можете використовувати QR код для встановлення iOS/Android додатки з рекомендаціями від виробника.

Зроблено в Італії.

Термін придатності: 2 роки з моменту відкриття. Не зберігати на відкритому сонці.

Повний опис (укр) Характеристики Антипрокольний герметик Effetto Mariposa CaffeLatex 250 мл Обсяг/Об'єм
  • 250 мл
Країна-виробник товару
  • Італія
Effetto Mariposa
p373474548
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.