Антипрокольна рідина OKO Puncture Free Bike для покришок з камерами 250ml

33 400 грн
С НДС
Антипрокольна рідина OKO Puncture Free Bike для покришок з камерами 250ml Антипрокольна рідина OKO Puncture Free Bike – це герметик на водній основі, здатний працювати як у шинах з камерами так і на безкамерних шинах UST. Доза становить 60-100 мл на колесо у звичайних велосипедах із камерами залежно від розміру колеса.
Количество

Антипрокольна рідина OKO Puncture Free Bike для покришок з камерами 250ml

Антипрокольна рідина OKO Puncture Free Bike – це герметик на водній основі, здатний працювати як у шинах з камерами так і на безкамерних шинах UST. Доза становить 60-100 мл на колесо у звичайних велосипедах із камерами залежно від розміру колеса.

Універсальний продукт для поїздок на гірських велосипедах (ідеально підходить для туризму та електровелосипедів). Багато інших велосипедних герметиків занадто слабкі, щоб швидко усунути прокол. OKO Puncture Free однаково швидко запечатує отвори в шинах та камерах і захищає їх місяцями та місяцями, не висихаючи.

  • Склад: На водній основі, без аміаку, неалергічна формула.
  • Призначення: герметизація проколів у безкамерних шинах, коліс з камерами невеликого об'єму, а також зазорів борту / обода безкамерного колеса.
  • Особливості: Не густіє, просто долийте і продовжуйте використовувати.
Характеристики Антипрокольна рідина OKO Puncture Free Bike для покришок з камерами 250ml Тип
  • Герметики й антипрокольні рідини
Обсяг/Об'єм
  • 250 мл
Країна-виробник товару
  • Великобританія
Око
p374714796
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.