Мастило ланцюга велосипеда тефлонова Ever-Victorious Dryness Teflon lubricant, YOU-011, об'єм 120 мл

34 900 грн
С НДС
Мастило ланцюга велосипеда тефлонова Ever-Victorious Dryness Teflon lubricant, YOU-011, об'єм 120 мл Мастило тефлонова Ever-Victorious Dryness Teflon lubricant в порівнянні з традиційними мастилами знижує коефіцієнт тертя в 2,8 раза, механічні втрати на тертя в підшипникових вузлах, зубчастих передач до 70%. Виключає сухе тертя метал-метал.
Количество

Мастило ланцюга велосипеда тефлонова Ever-Victorious Dryness Teflon lubricant, YOU-011, об'єм 120 млМастило тефлонова Ever-Victorious Dryness Teflon lubricant в порівнянні з традиційними мастилами знижує коефіцієнт тертя в 2,8 раза, механічні втрати на тертя в підшипникових вузлах, зубчастих передач до 70%. Виключає сухе тертя метал-метал. Збільшує термін служби деталей на 40%.
Призначення: ланцюгова передача, вузли тертя гальмівних механізмів, механізму перемикання передач.
Спосіб застосування:
- Розкрити флакон
- Видалити бруд і залишки старого мастила
- Нанести мастило крапельним методом (ланцюгова передача: у зазори кожної ланки з внутрішньої сторони ланцюга), (гальмівний механізм і механізм перемикання) передач: в зазори втулок і шарнірів)
- витримати 2-3 години до повного проникнення в зазори.
Упаковка: Характеристики Мастило ланцюга велосипеда тефлонова Ever-Victorious Dryness Teflon lubricant, YOU-011, об'єм 120 мл Тип
  • Мастила
Обсяг/Об'єм
  • 120 мл
Країна-виробник товару
  • Китай
ZEFAL
p373279203
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.