Високоефективне консистентне мастило для підшипників Molykote BR2 Plus (1кг)

98 900 грн
С НДС
Високоефективне консистентне мастило для підшипників Molykote BR2 Plus (1кг) MOLYKOTE BR2 PLUS - високоефективна мастило з твердими мастильними речовинами для поєднань метал / метал в діапазоні від малих до великих швидкостей, особливо для середніх і високих навантажень. Застосування - успішно використовується в роликових підшипниках, підшипниках ковзання, напрямних ковзання, напрямних кочення, кульових шарнірах, шліцьових валах і гвинтових шпинделях.
Количество

Високоефективне консистентне мастило для підшипників Molykote BR2 Plus (1кг)

MOLYKOTE BR2 PLUS - високоефективна мастило з твердими мастильними речовинами для поєднань метал / метал в діапазоні від малих до великих швидкостей, особливо для середніх і високих навантажень. Застосування - успішно використовується в роликових підшипниках, підшипниках ковзання, напрямних ковзання, напрямних кочення, кульових шарнірах, шліцьових валах і гвинтових шпинделях.

Особливості - Висока несуча здатність, придатна для довготривалої мастила, хороша опірність окислення, властивості аварійної мастила, тобто в разі змішаного тертя забезпечує захист від зносу за рахунок твердих мастил і протівозадірной присадки, хороший захист від заїдання (помилкове бріннелірованіе), хороша стійкість до змивання водою, хороший захист від корозії, хороший захист від фрикційного стирання.

Склад - Мінеральне масло, літієве мило, тверді мастила, протизадирне присадка, інгібітор корозії.

Температурний діапазон - від -30 до + 130 ° C, короткочасно до + 150 ° C Упаковки - Тюбик: 100 г, патрон: 400 г, банку: 1 кг, відра: 5 кг, 25 кг, 50 кг, бочка: 180 кг

Характеристики Високоефективне консистентне мастило для підшипників Molykote BR2 Plus (1кг) Тип
  • Масла
Molykote
p291987053
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.