Масло для вилок Hanseline Tele-Gabeloil SAE5, 200ml в'язкість 5WT

30 900 грн
С НДС
Масло для вилок Hanseline Tele-Gabeloil SAE5, 200ml в'язкість 5WT Масло для вилок Hanseline Tele-Gabeloil SAE5, 200ml в'язкість 5WT Hanseline - вилкова олія - спеціально розроблена гідравлічна олія. Він має присадки для підвищеного захисту від корозії, старіння та агентів для зменшення тертя та зносу, а також для сильнішого поглинання тиску.
Количество

Масло для вилок Hanseline Tele-Gabeloil SAE5, 200ml в'язкість 5WT

Масло для вилок Hanseline Tele-Gabeloil SAE5, 200ml в'язкість 5WT

Hanseline - вилкова олія - спеціально розроблена гідравлічна олія. Він має присадки для підвищеного захисту від корозії, старіння та агентів для зменшення тертя та зносу, а також для сильнішого поглинання тиску. Hanseline - вилкова олія нейтрально по відношенню до фітингів. Сильні сторони цього продукту: ідеальний захист від зношування, гарна в'язкість, висока стабільність при старінні та гарний захист від корозії.

Hanseline - вилкова олія відповідає всім стандартам, встановленим виробниками гідравлічних вилкових підвісок. При калібруванні в'язкості SAE 5 Hanseline – вилкова олія розташовується в середній області міцності суспензій. Ця тонка настройка була зроблена для забезпечення максимально можливого періоду використання. Цю вилкову олію можна використовувати протягом усього року, навіть у холодніші часи вилка буде зберігати найкращі характеристики. Крім того, ми подбали про те, щоб зберегти герметичність фітингів якнайкраще. З питань наповнення вилки підвіски звертайтесь до місцевого дилера. Часто потрібні спеціальні інструменти, наприклад, для вентиляції вилки після наповнення. Будь ласка, зверніться до інструкції виробника. Hanseline - вилкова олія забезпечує відмінні характеристики відгуку за рахунок зниження точки відриву, відмінні демпфуючі властивості.

  • артикул - 305502
  • для вилок та амортизаторів HanselineTele-Gabeloil SAE5
  • обсяг - 200мл
Характеристики Масло для вилок Hanseline Tele-Gabeloil SAE5, 200ml в'язкість 5WT Тип
  • Масла
Обсяг/Об'єм
  • 200 мл
Додаткові характеристики
  • для амортов
Hanseline
p300323583
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.